SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Alimentul întâlnit la tot pasul pe care Rafael Nadal nu îl suportă: „Nu am mâncat niciodată!”

Articol de GSP - Publicat joi, 19 septembrie 2019 18:59

Rafael Nadal (31 de ani, 2 ATP) a vorbit despre dieta sa într-un interviu acordat în timpul US Open, competiție pe care avea să o câștige. 

Nadal este un atlet desăvârșit. Câștigător a 19 turnee de Mare Șlem, Rafa a impresionat întotdeuna prin condiția fizică și printr-o deplasare excelentă. Cum e posibil să atingă astfel de parametri? Geneticul pare să aibă un rol esențial, căci regimul alimentarul al ibericului nu are rigori atât de stricte. 

Nu mănânc brânză. Nu am mâncat în viața mea. Pur și simplu nu îmi place.  Carne mănânc uneori, atunci când mi-e poftă. Nu am nimic împotriva ei, dar prefer peștele. Asta e tot. Nu am probleme mari în ceea ce privește alimentația. Mănânc exact ce îmi doresc. Bineînțeles, dieta este importantă pentru sănătatea unui sportiv. 

Când merg la turnee sunt mai atent. În vacanțe, când merg acasă, chiar nu îmi impun vreo restricție”, a declarat Nadal pentru site-ul oficial al US Open. 

Vezi și: 

Kim Clijsters a fost convinsă de o româncă să revină în circuitul profesionist: „Am jucat câteva seturi cu ea și am bătut-o! Am realizat că încă pot”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează