SPORTURI  »  TENIS  »  WINNERS OPEN

Alize Cornet, atacată violent după eliminarea de la Cluj: „Să trăiască pariorii sportivi!”

Alize Cornet // FOTO: Imago
Alize Cornet // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 august 2021 11:02 / Actualizat miercuri, 04 august 2021 11:38

Alize Cornet (31 de ani, locul 59 WTA) a fost învinsă în turul I la Winners Open (Cluj) de Mayar Sherif (25 de ani, 119 WTA), din Egipt, scor 4-6, 4-6. Jucătoarea din Franța era mare favorită, iar învingătoarea a avut o cotă la pariuri de cel puțin 2,75 ca să se impună. 

  • Winners Open este un turneu WTA de nivel 250, programat între 1 și 8 august 2021 la Cluj-Napoca, pe zgură, cu premii totale de 235.238 dolari.

Jucătoarea din Franța era favorita numărul 1 a turneului din Cluj, iar după eliminare a avut de suferit, fiind atacată pe Twitter.

Alize Cornet, atacată după eliminarea de la Winners Open

Cornet și-a însoțit postarea de pe Twitter cu câteva capturi foto cu mesaje extrem de violente primite de ea pe Instagram. Majoritatea sunt greu de reprodus. Printre jigniri, jucătoarea a primit și amenințări cu moartea.

„Mai am alte 50 de mesaje. Se pare că sănătatea mintală a sportivilor este în ton cu vremurile... Înțelegem din ce în ce mai bine de ce. Să trăiască pariorii sportivi!”, a fost mesajul postat de Cornet pe Twitter. Jucătoarea a considerat că majoritatea celor care au atacat-o au fost jucători la pariuri supărați că și-au rupt biletele din cauza eșecului ei.  

Alize Cornet, atacată violent după eliminarea de la Cluj: „Să trăiască pariorii sportivi!”

Alize Cornet, locul 11 WTA în cel mai bun moment al carierei (februarie 2009), are 6 turnee cucerite la simplu în carieră.

Înainte de turneu, Alize Cornet a ratat zborul către România: „Scandalos”

Cornet a rezervat un zbor către orașul din Ardeal cu compania Lufthansa, dar a avut parte de o surpriză neplăcută cu două zile înainte de primul ei meci de la Winners Open.

Din cauza numărului prea mare de rezervări la zborul respectiv, Alize a rămas pe dinafară.

„Așadar, Lufthansa, din cauza overbookingului nu pot merge la turneul din România înainte de mâine, ziua în care începe competiția (n.r. - astăzi, 2 august). Ce ar trebui să fac acum? Credeam că am văzut totul în cei 20 de ani în care am călătorit, dar niciodată nu am mai fost dată afară dintr-un zbor. Scandalos”, a scris Cornet pe Twitter.

Citește mai multe știri din tenis: 

Horia Tecău, uimit de întrebarea primită de la Federer: „Mă gândeam «De unde știe el ce se întâmplă la noi?»” » Ce-l impresionează la Nadal + cum a decis să-și schimbe antrenamentele

Rafa Nadal, după ieșirile lui Djokovic de la Jocurile Olimpice: „Aceste lucruri se repetă. E ciudat că cineva ca el reacționează așa”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
costeltudor
costeltudor  •  04 August 2021, 18:53

Am spus de mult , ca agențiile de pariuri sunt groparii sportului !!!

reteleanu
reteleanu  •  04 August 2021, 11:31
Postat de cristinel pe 04 August 2021, 11:26

Când se întoarce în Franța s-o ia și pe Clotilde Armand de mână

s-o bage la bagaj de cala, daca n-are loc in avion.

dora
dora  •  04 August 2021, 11:29

Si Gabi Ruse a noastra a pierdut destul de surprinzator contra unei jucatoare mult mai slab cotate decat ea si nu a curs atata apă pe Someș !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează