SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

Marea speranță a tenisului american are coronavirus, chiar înainte de Australian Open

Amanda Anisimova (19 ani, 30 WTA) a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.
Amanda Anisimova (19 ani, 30 WTA) a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 ianuarie 2021 20:33 / Actualizat sambata, 09 ianuarie 2021 20:55

Amanda Anisimova (19 ani, 30 WTA) a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. 

Amanda Anisimova, una dintre cele mai talentate jucătoare de tenis din Statele Unite ale Americii, ar fi trebuit să debuteze în 2021 la WTA Abu Dhabi. S-a retras cu doar câteva ore înaintea startului turneului, fără a dezvălui motivul. A recunoscut însă într-un dialog purtat cu fanii pe Instagram: are Covid-19. Americanca poate avea probleme înainte de Australian Open, competiție programată între 8 și 21 februarie. Chiar dacă va fi negativă până în acel moment, va rata toată perioada de pregătire. 

Amanda Anisimova, star în devenire

Amanda Anisimova este o jucătoare agresivă, care lovește puternic din spatele terenului. Are un backhand cu două mâini letal, dar produce constant lovituri câștigătoare și cu forehand-ul, unul plat, estetic. Anisimova are și o deplasare peste medie, lucru care o transformă într-una dintre cele mai periculoase jucătoare din circuit. 

Anisimova are un singur titlu cucerit în scurta carieră, în aprilie 2019, la Bogota. A ajuns însă în semifinalele Roland Garros 2019, eliminând-o în sferturile de finală pe Simona Halep, marea favorită din acel moment.

Tânăra americancă a luat o pauză din circuit, în vara lui 2019, după moartea tatălui său. Konstantin Anisimov, 56 de ani în acel moment, era și antrenorul sportivei.

Citește și alte știri din tenis: 

VIDEO Prima mare surpriză din 2021: Karolina Pliskova, învinsă de locul 292 WTA!

Ce așteaptă Rafael Nadal de la 2021: recordurile pe care ibericul vrea să le spulbere

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează