SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2019

SIMONA HALEP - AMANDA ANISIMOVA 2-6, 4-6 // VIDEO Anisimova, prima reacție după ce a eliminat-o pe Halep de la Roland Garros: „Mi-au cam tremurat mâinile”

Amanda Anisimova a eliminat-o pe Simona Halep de la Roland Garros // FOTO: Reuters
Amanda Anisimova a eliminat-o pe Simona Halep de la Roland Garros // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iunie 2019 14:22

Amanda Anisimova (17 ani, 51 WTA) s-a calificat în semifinale la Roland Garros după victoria impetuoasă reușită în fața Simonei Halep (27 de ani, 3 WTA), scor 6-2, 6-4.

  • Anisimova va evolua în semifinale contra lui Ashleigh Barty (8 WTA), care a învins-o în două seturi pe Madison Keys (14 WTA), scor 6-3, 7-5. Cealaltă semifinală le va pune față în față pe Johanna Konta (26 WTA) și Marketa Vondrousova (38 WTA). 

După meci, Anisimova a vorbit despre cât de copleșită s-a simțit în finalul meciului cu Halep. „Mi-au cam tremurat mâinile, n-a fost simplu. Simțeam presiunea de fiecare dată când eram aproape de victorie, simțeam că-mi tremură mâna pe rachetă din ce în ce mai mult. 

Știam că trebuie să lovesc bine cu reverul în lung de linie și cred că am avut un plan de joc bun. A fost pentru prima oară când joc pe «Philippe Chatrier», a fost incredibil, e o arenă senzațională”, a spus Amanda Anisimova, la interviul acordat pe teren specialistului Eurosport Alex Corretja. 

Ultimul punct al meciului Simona Halep - Amanda Anisimova: 

Citește AICI cronica meciului Simona Halep - Amanda Anisimova

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
aatreyu
aatreyu  •  06 Iunie 2019, 18:02

Nu ma bucur ca a pierdut Simona, dar ma bucur pentru pustoaice... Sper sa se intalneasca in finala.

117092646200516
Victor Fanfilm  •  06 Iunie 2019, 15:19

Bufa-bufa pe centrul terenului, se dă mingea înapoi adversarei, cam asta joacă Halep de o bună bucată de vreme. Dacă adversara greșește, mare tactică, dacă plimbă mingea și dă tare - ghinion ! Cred că trebuie să ia meditații de la Johanus ! Dar Halep e bună să fie parteneră de antrenament pentru jucătoarele de tenis !

158334234980480
Nelu Ghencea  •  06 Iunie 2019, 15:09

"Cuvantul Se Materializeaza " Ai Spus Ieri Ca Te Simti Batrana , Fata De Noua Generatie !!! (Uita-te La R. Federer ) Esti "Labila" Psihic , Dobre = 0 , Nu Mai Castigi Fara Concentrare 100% Nu Esti In Postura Sa Dirijezi Totul ...Ai *** Timpul Ieri Pe Ploaie cu Dobre , In Loc Sa Studiati Jocul Lui Amanda … Instruiti-va Inainte Pt. Fiecare Meci .!!! Te Lauzi Ca Da-i 100% Pe Teren = Si N-ai Castigat Nimic Anul 2019 !!! ***-***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează