SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS/ WIMBLEDON

Amelie Mauresmo, mazilita

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 iulie 2007 00:00

Cistigatoarea din 2006, a parasit iarba londoneza . Frantuzoaica Mauresmo, detinatoarea titlului verde de la Wimbledon, a pierdut in trei seturi in fata lui Nicole Vaidisova cu 7-6(6), 4-6, 6-1. Partida dintre cele doua a fost prima de pe terenul central lipsit de acoperis. Neajuns de care a profitat ploaia, ce a bruiat turneul de cind acesta a inceput. De trei ori a fost intrerupt meciul dintre Amelie Mauresmo si Nicole Vaidisova. Cehoaica i-a spulberat dorinta frantuzoaicei de a triumfa si in acest an la Wimbledon si a determinat-o sa-si faca bagajele mai devreme ca niciodata intr-un turneu de Mare slem, disputat pe iarba, dupa doar patru partide jucate. "Mi-a mers rau tot turneul.Sint departe de forma mea cea mai buna. Nu m-am simtit la fel de bine ca anul trecut", a spus  Mauresmo.

Necazul lui Amelie este bucuria Vaidisovei, ea reusind pentru prima data sa ajunga in "sferturi" intr-un turneu pe care nu-l agreeaza. "Nu sunt un fan al ierbii, dar imi plac provocarile si Wimbledon-ul reprezinta o provocare", a spus Vaidisova dupa prima partida la Londra. Chiar daca prefera hard-ul de la US Open, Nicole a obtinut cele mai rasunatoare rezultate la Roland Garros, unde a ajuns in semifinale in 2006 si in sferturi anul acesta.

Inainte ca ele sa apara timp de patru ore in fata spectatorilor care au rezistat in fata ploii, scorul intilnirilor dintre Amelie Mauresmo si Nicole Vaidisova era egal, 2-2, ultimele doua intilniri fiind cistigate de cehoaica.

REZULTATE
Wimbledon, feminin, turul 4: Vaidisova (Ceh, 14)-Mauresmo (Fra, 4) 7-6 (6), 4-6, 6-1;  Kuznetova (Rus,5)-Paszek (Aut) 6-3, 6-2S.Williams (SUA,7)-Hantuchova (Slo,10) 6-2, 6-7 (2), 6-2; Krajicek (Ola, 31)-Granville (SUA) 6-3, 6-4; masculin, turul 4: Ferero, (Spa, 20)-Tipsarevici (Ser) 7-5, 6-3, 7-6(5) masculin, turul 3: Baghdatis (Cip,10)-Nalbandian (Arg,23) 6-2, 7-5, 6-0; Ioujnii (Rus,14)-Nieminen (Fin,18) 7-5, 7-6 (5), 6-3; Bjorkman (Sue,19)-Arthurs (Aus) 6-2, 6-1, 6-4 
   

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează