SPORTURI  »  TENIS  »  CARACTERIZARE

Americanii, fascinaţi de Simona Halep: "WTA are doar două jucătoare de elită" » Cum e caracterizată românca

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2015 20:59

Performanţele Simonei Halep din ultima vreme i-au lăsat cu gura căscată pe americani. Site-ul postului de televiziune ESPN a analizat prestaţiile jucătoarelor de tenis pe terenurile "hard" din SUA.

Concluzia jurnaliştilor, după ce Simona Halep a cîştigat Indian Wells şi a ajuns pînă în semifinalele turneului de la Miami, este extraordinară pentru sportiva noastră. 

"WTA are doar două jucătoare de elită demne de încredere, liderul Serena şi numărul 3, Simona Halep. Maria Șarapova a cîştigat fix două meciuri în sezonul de primăvară (la Indian Wells, în martie), iar multe altele ce figurau cîndva ca favorite de serviciu (Caroline Wozniacki, Ana Ivanovici, Sam Stosur, Angelique Kerber) au contat prea puţin.

Doi capi de serie inferiori au jucat finalele: numărul 18 Jelena Jankovici, care a pierdut în faţa Simonei Halep la Indian Wells, şi numărul 12 Carla Suarez Navarro, care a fost mielul de sacrifciu pentru Serena la Miami"

ESPN.com

Jurnaliştii de la ESPN i-au făcut şi o caracterizare aparte Simonei Halep despre care spun că este "iute ca un iepure": "Halep arată din ce în ce mai mult ca jucătoarea cea mai bună care trebuie să cîştige un turneu important.

Iute ca un iepure şi pregătită să lupte pînă cade, Halep a cîştigat Indian Wells şi a pierdut în faţa favoritei principale, Serena, în semifinale la Miami, în ceea ce pare să fi fost cel mai bun meci al anului din circuitul WTA. Aşteptaţi numai să intre pe zgură cu rezistenţa ei şi cu abilitatea ei de a contraataca. Nu e de mirare că ea atrage un impresionat capital de aplauze oriunde joacă".

Simona e nominalizată pe site-ul WTA la ”Lovitura lunii martie”. Votează și tu aici!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
ottobraun
ottobraun  •  07 Aprilie 2015, 19:10

din nou *** la metru cub in gazeta ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1819121944979915
Costel Preoteasa  •  07 Aprilie 2015, 13:54

Asa este nau mai vazut americani pana acum o asa jucatoare *** Apare si la noi o sportiva buna la 50 de ani si o laudam pana la dumnazeu si mai sus Rasu lumi ..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

itrobert
itrobert  •  07 Aprilie 2015, 02:45

Nu m-am prins din ce reiese ca au "ramas americanii cu gura cascata"...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează