SPORTURI  »  TENIS  »  BILLIE JEAN KING CUP

FOTO Prezență spectaculoasă la România - Ungaria » A atras toate privirile în sala din Oradea: „Primul meu meci de tenis”

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 noiembrie 2022 15:05 / Actualizat sambata, 12 noiembrie 2022 15:22

Artista Ana Baniciu a fost prezentă la Oradea, unde a asistat la duelul România – Ungaria, din Billie Jean King Cup.

Vedeta a fost în tribună la meciul pe care Ana Bogdan l-a câștigat cu Dalma Galfi și a mărturisit că a fost pentru prima dată la o partidă de tenis. 

„Primul meci de tenis la care particip! Am purtat și noroc! Felicitări, Ana Bogdan. Hai, România!”, a scris Ana Baniciu pe Instagram.  

+44 FOTO

Ana Baniciu, nicio zi fără sport: „Așa, trupul capătă forme și mai frumoase!””

„În ciuda programului meu foarte încărcat, fac foarte multă mișcare și încerc să îmi concentrez antrenamentele, pentru a fi cât mai intense. Pe lângă mișcarea de la sală, de fiecare dacă când am ocazia, merg să înot. Consider că este unul dintre sporturile care ne ajută trupul să capete forme și mai frumoase. În ce privește alimentația, încerc să consum foarte multe salate și pește și beau cât mai multă apă”, spunea artista de 28 de ani într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor

„În trecut am lucrat și cu un antrenor personal și cred că am cam învățat ce trebuie să fac în sală. Cel mai des lucrez picioarele, iar după fiecare antrenament fac câteva exerciții pentru abdomen. Fac multe exerciții atât cu aparatele, cât și cu greutatea corpului, dar cred că cel mai important este să vezi ce funcționează la tine, la ce reacționează corpul tău.

Mereu spun că mă simt bine în pielea mea, dar, hai să fim serioși, ce femeie nu vrea să schimbe ceva la ea?! La mine știu sigur că ar fi mers câțiva centimetri în plus, în înălțime”, explică Ana. 

+44 FOTO

Citește și: 

Consolată de iubită după eșecul de la Turneul Campioanelor: „Paradisul este când o am aproape!”

Iubita noului star ATP forțează limitele! Imagini de senzație apărute

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
mishu_74
mishu_74  •  14 Noiembrie 2022, 19:24

Duduia e fata lui Mircea? care e legatura ei cu mediul artistic, ca nu se intelege foarte bine, pozele alea? pai in cazul asta, ea e doar inspiratia, artist e fotograful. de ala de ce nu scrieti? in fine, stiu ca scriu degeaba, clar ma veti si cenzura, dar macar imi mai vars si eu naduful in cautarea sportului intr-un ziar de sport...

Pake
Pake  •  14 Noiembrie 2022, 09:48

Cu ce se ocupa duduia de e mare vedeta? Si onaistii au ajuns sa decida cine e vedeta in Romania! Ce a facut asta la viata ei in afara de poze in chiloti? Bun exemplu pentru fetele de 10-12 ani, sa isi faca poze goale si sa ajunga artiste! Presa tabloida distruge generatia tanara, ar trebui nu interzisa, arsa!

DjimZmit
DjimZmit  •  13 Noiembrie 2022, 05:21

Aaaa, e "artista"... am inteles!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează