SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CLEVELAND

Ana Bogdan, eliminată în primul tur al turneului de la Cleveland

Ana Bogdan (30 de ani, numărul 59 WTA), a fost eliminată în primul tur al turneului WTA de la Cleveland, Statele Unite, de către ucraineanca Anhelina Klinina (26 de ani, numărul 28 WTA)
Ana Bogdan (30 de ani, numărul 59 WTA), a fost eliminată în primul tur al turneului WTA de la Cleveland, Statele Unite, de către ucraineanca Anhelina Klinina (26 de ani, numărul 28 WTA)

Articol de - Publicat marti, 22 august 2023 12:45 / Actualizat marti, 22 august 2023 13:01

Ana Bogdan (30 de ani, numărul 59 WTA), a fost eliminată în primul tur al turneului WTA de la Cleveland, Statele Unite, de către ucraineanca Anhelina Klinina (26 de ani, numărul 28 WTA), scor 2-6, 2-6, la capătul unei partide care a durat o oră și 31 de minute. 

Sportiva din Sinaia a fost învinsă, într-o partidă jucată azi noapte, de ucraineanca Anhelina Kalinina în două seturi, în primul tur al turneului de la Cleveland, Statele Unite. Pentru participarea în runda inaugurală a acestei competiții, Ana Bogdan a primit 2.930 de dolari și a fost recompensată cu un punct în clasamentul WTA, notează bursa.ro. 

Este oficial: Simona Halep NU joacă la ediția din acest an a US Open
US OPEN
Este oficial: Simona Halep NU joacă la ediția din acest an a US Open

Ana Bogdan, eliminată de Anhelina Kalinina în primul tur al turneului de la Cleveland 

Ana Bogdan a început perfect primul set, adjudecându-și primul game la zero. După aceea însă a urmat o cădere a româncei. Ucraineanca a egalat la 1 și s-a desprins clar, ajungând să conducă și cu 5-1. 

Românca a redus din diferență, 5-2, dar Anhelina Kalinina a câștigat primul set imediat după aceea, după 47 de minute scurse. 

Scenariul s-a repetat și în al doilea set al meciului. Prahoveanca a condus cu 1-0, dar Anhelina Kalinina a egalat rapid la 1 și s- desprins, conducând la un moment dat cu 5-2. A câștigat și al doilea set după 44 de minute. 

Anhelina Kalinina o va înfrunta în turul 2 al turneului de la Cleveland pe câștigătoarea partidei dintre Tatjana Maria (36 de ani, numărul 49 WTA) și Varvara Gracheva (23 de ani, numărul 41 WTA). 

Citește și: 

Alexandra Dulgheru, nouă ipostază după pauza pusă carierei: „Cel mai greu a fost să comentez două românce una contra celeilalte”

Novak Djokovic despre un posibil duel cu Carlos Alcaraz la New York: „Va fi frumos pentru public, de mine – nu sunt atât de sigur!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează