SPORTURI  »  TENIS  »  MESAJ

FOTO „Extrem de mândră de tine!” » Superstarul global care a felicitat-o pe Ana Bogdan pentru titlul de la Iași

Ana Bogdan, alături de Lindsey Vonn/ foto: Instagram @Ana Bogdan +9   FOTO
Ana Bogdan, alături de Lindsey Vonn/ foto: Instagram @Ana Bogdan

Articol de - Publicat luni, 24 iulie 2023 22:30 / Actualizat luni, 24 iulie 2023 22:45

După succesul de la Iași, Ana Bogdan a postat câteva fotografii pe rețelele sociale, iar la una dintre ele a primit un mesaj de felicitare din partea unei legende a schiului, americanca Lindsey Vonn (38 de ani), retrasă din activitate în 2019

Jucătoarea română, născută la Sinaia, care a testat schiul încă din copilărie, o consideră un adevărat idol pe dubla campioană olimpică. A fost foarte fericită când a avut prilejul să o întâlnească la Wimbledon.

„Extrem de mândră pentru tine!”, a fost mesajul americancei, la care Bogdan a răspuns: „Înseamnă foarte mult pentru mine! Mulțumesc!”. 

„Extrem de mândră de tine!” » Superstarul global care a felicitat-o pe Ana Bogdan pentru titlul de la Iași

Ana Bogdan a întâlnit-o pe Lindsey Vonn la Wimbledon

Anul acesta, la Wimbledon, Ana Bogdan și-a întâlnit idolul, pe legendara schioare Lindsey Vonn. Emoționată, românca a scris un mesaj cuprinzător la acel moment.

„Ciupește-mă acum! Încă nu-mi vine să cred! Ești idolul meu și doar văzându-te cum concurezi, câștigi, dobori recorduri și depășești accidentările, am învățat cât de puternică, puternică și hotărâtă ai fost de fiecare dată!

Ana Bogdan, alături de Lindsey Vonn/ foto: Instagram @Ana Bogdan
+5 FOTO

Sunt mai mult decât recunoscătoare că ne-am întâlnit în sfârșit! Tu ești inspirația mea și motivul pentru care am găsit întotdeauna puterea de a reveni, făcând ceea ce îmi place ori de câte ori a trebuit să lupt cu o accidentare, anxietate sau depresie!

Mulțumesc pentru atâtea lucruri pe care le-am învățat de la tine și pentru că sunt o persoană atât de minunată”, a scris Ana Bogdan pe Instagram.

Cel mai bun loc al carierei pentru Ana Bogdan

Ana Bogdan, după victoria cu repetiție de la Iași, va urca în premieră în Top 40 WTA, până pe 39. Până acum, cea mai bună poziție a carierei pentru ea fusese 46, atinsă în premieră pe 3 octombrie 2022.

Mi-am dorit foarte mult acest moment, să țin încă o dată acest trofeu minunat în brațe și iată că am reușit. Simbolizează puterea mea interioară de a lupta mereu. Pe care toți o avem și trebuie să o scoatem la suprafață, să arătăm că putem să ne îndeplinim visurile. 

- Ana Bogdan

+44 FOTO

Citește și alte știri despre Ana Bogdan:

Ana Bogdan, radiografia unui succes așteptat: „A învățat să câștige anumite momente importante ale partidelor” + Felicitată de Lindsey Vonn!

Ana Bogdan și-a păstrat titlul la Iași după o finală românească » „Irina, datorită ție am fost mai bună!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
romeverest
romeverest  •  25 Iulie 2023, 12:16

Hai sa fim seriosi….a castigat doar un modest turneu Itf si a ala disputat la Iasi !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează