SPORTURI  »  TENIS  »  TRANSYLVANIA OPEN

Ana Bogdan, în sferturi la Transylvania Open! Meci maraton, de peste trei ore

Articol de - Publicat joi, 19 octombrie 2023 22:36 / Actualizat joi, 19 octombrie 2023 23:06

Ana Bogdan (30 de ani, 73 WTA) s-a calificat și în sferturile Transylvania Open, după un meci maraton.

Românca a trecut de cehoaica Nikola Bartunkova (17 ani, 289 WTA), scor 4-6, 7-6(5), 7-5, după un meci de 3 ore și 15minute.

Adolescenta din Cehia a început meciul cedându-și serviciul. Bogdan a condus cu 2-0 și 3-1, dar Bartunkova a reușit să egaleze. Pe final, jucătoarea de 17 ani a jucat mai bine. La 4-4 a făcut break-ul, iar în game-ul următor a închis setul (6-4), după trei mingi de break.

Și setul doi a început bine pentru Ana Bogdan, care a condus cu 3-1. Ca în prima parte, Bartunkova a revenit și a egalat. De la 3-3, cele două jucătoare au mers cap la cap până în tiebreak, acolo unde experiența Anei a făcut diferența. Românca a condus cu 5-2, dar a închis tiebreak-ul cu 7-5, trimițând meciul în decisiv.

Ana Bogdan, în sferturi la Transylvania Open

Și setul trei a fost unul echilibrat, cu multe break-uri. Ana avut 1-0, după ce a câștigat pe serviciul cehoaicei, dar aceasta a revenit imediat. Bogdan a mai făcut un break, a condus cu 4-2, dar s-a văzut din nou egalată.

În final, Nikola a cedat din nou. La 5-5, Ana Bogdan a făcut din nou un break. Ulterior, a avut nevoie de trei mingi de meci pentru a câștiga setul (7-5) și a-și asigura calificarea în sferturi.

Pentru Ana urmează acum un duel cu Rebeka Masarova (24 de ani, 67 WTA), din Spania

Citește și: 

Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi de finală la Transylvania Open
Transylvania Open
Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi de finală la Transylvania Open
L-a dat afară pe Mouratoglou pentru o legendă a tenisului și afirmă: „Diferența e mare”
DECLARAȚII
L-a dat afară pe Mouratoglou pentru o legendă a tenisului și afirmă: „Diferența e mare”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
donqhot
donqhot  •  20 Octombrie 2023, 09:24

aseara a jucat si Jacq Cristian, dar voua nu vi se pare interesant. Interesant pentru voi este ca a mai scos MM o "duma".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează