SPORTURI  »  TENIS  »  WTA TAIPEI

Ana Bogdan, victorie entuziasmantă la Taipei » A pulverizat-o pe favorita principală a competiției și e la un pas de o confruntare cu Bouchard!

Ana Bogdan a ajuns la Australian Open până în turul III, unde a fost învinsă de Madison Keys // FOTO: Guliver/ Getty Images
Ana Bogdan a ajuns la Australian Open până în turul III, unde a fost învinsă de Madison Keys // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 30 ianuarie 2018 09:38

Ana Bogdan (89 WTA) continuă forma bună arătată la Australian Open. Românca s-a calificat în această dimineață în optimi la Taipei după ce a eliminat-o pe favorita principală a competiției, chinezoaica Shuai Peng (31 ATP).

Românca a obținut o victorie categorică, impunându-se în minimum de seturi, 6-4, 6-1, după o partidă care a durat o oră și 16 minute.

În turul următor, Ana Bogdan se va duela cu învingătoarea partidei dintre Lin Zhu și Eugenie Bouchard, partidă care urmează să aibă loc azi, de la ora 12:00. 

După ce a ajuns până în turul III la Australian Open, Ana Bogdan ocupă începând cu această săptămână cea mai bună poziție a carierei, locul 89.

Ieri, și Monica Niculescu s-a calificat în optimi, urmând să se dueleze miercuri cu Zarina Diyas.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
taunul.
taunul.  •  30 Ianuarie 2018, 14:33

BRAVO ANA! iti tinem pumnii si suntem alaturi de tine!

rva4
rva4  •  30 Ianuarie 2018, 14:30

Felicitari Ana ! Multa bafta in continuare!

arting19922000
arting19922000  •  30 Ianuarie 2018, 12:17

La ce nivel de penibilitate si invidie va situati daca comparati un succes la un turneu relativ minor cu rezultatele pe care le are Simona! La 25 de ani Simona era de 2 ani in top 10 si castigase 12 turnee cu o finala la RG! Dupa ce se retrage Simona ne vom intoarce la "marile succese" de a trece un tur WTA sau la castigarea unui turneu ITF,asa cum am ajuns la baieti!Dar haterii vor fi fericiti ca tot isi gasesc ei alt "obiectiv"!Vai de capul vostru!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează