Articol de - Publicat luni, 11 decembrie 2023 02:56 / Actualizat luni, 11 decembrie 2023 09:29

Fostul lider WTA Ana Ivanovic, 36 de ani, nu mai este implicată în tenis decât ocazional, însă își ține suporterii aproape pe rețelele sociale

Ana Ivanovic s-a retras din tenis la finalul anului 2016, când a realizat că nu mai poate evolua la nivelul său cel mai înalt. Fostul număr unu mondial păstrează însă o legătură stabilă și grațioasă cu fanii săi, pe care îi ține atenți și implicați.

Un exemplu este acela de a le adresa o întrebare simplă, neapărat alături de o fotografie: „Unde mă aflu?”, „Ce am comandat la prânz?” sau „Încotro călătoresc?”.

La începutul lunii decembrie a fost a treia interogație cea care a strâns peste 200 de comentarii pe contul ei de pe platforma X, fostul Twitter.

Ana Ivanovic și ghicitorile pentru fani: „Unde mă aflu?”, „Încotro călătoresc?”
Ana Ivanovic gata de o nouă călătorie Foto X

Cei mai mulți au spus Australia, indicând chiar orașul, Melbourne sau Brisbane, alții au sperat că revine în Serbia, pentru Sărbători, și nu au lipsit destinațiile ceva mai exotice: Bora Bora, Malaezia, Mexic, Maldive.

Până la urmă, Ana Ivanovic se îndrepta spre Londra, după cum au revelat alte fotografii postate ulterior.

+13 FOTO

Mai devreme, ea postase imagini din München, Barcelona, Roma, dar și din vacanța de vară.

Ana Ivanovic în orașul natal

Belgradul, orașul natal, nu lipsește însă, campioana de la Roland Garros 2008 întrebându-și susținătorii unde a fost făcută fotografia de mai jos.

Ana Ivanovic și ghicitorile pentru fani: „Unde mă aflu?”, „Încotro călătoresc?”
Ana Ivanovic în fața hotelului Moscova din Belgrad Foto X

Câțiva au identificat cu acuratețe hotelul Moscova din capitala Serbiei, o clădire istorică, situată în centrul orașului. Creație a arhitectului Jovan Ilkic, în stil rusesc, este un reper al Belgradului. A fost inaugurat de regele Petar I pe 16 ianuarie 1908.

Din 1968, a fost pus sub protecție guvernamentală, ca monument arhitectural.

Căsătorită din 2016, într-o ceremonie la Veneția, cu fostul fotbalist german Bastian Schweinsteiger, Ana este mama a trei copii, născuți în 2018, 2019 și 2023.

3 finalede Mare Șlem a disputat Ana Ivanovic în carieră: Roland Garros 2008, câștigată, Roland Garros 2007 și Australian Open 2008, pierdute

Încă din 2007 este Ambasador UNICEF pentru Serbia, activitate căreia îi dedică timp și atenție în mod consecvent.

Rezumatul finalei Australian Open 2008 Maria Sharapova - Ana Ivanovic

Citește și: 

Două jucătoare au fugit din cantonamentul echipei de la CM de handbal feminin și sunt de negăsit » Naționala scrie istorie fără ele
CM feminin
Două jucătoare au fugit din cantonamentul echipei de la CM de handbal feminin și sunt de negăsit » Naționala scrie istorie fără ele
Iga Swiatek, decizie categorică privind Ucraina: „Valul de ură a fost prea mare”
POLONIA
Iga Swiatek, decizie categorică privind Ucraina: „Valul de ură a fost prea mare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”