SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Ana Maria Brînză merge pe mîna campioanei de la Sofia: "Halep e sportiva anului!"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 04 noiembrie 2013 20:17

Va fi sau nu va fi declarată Simona Halep cea mai bună sportivă din România în 2013?

Cîştigătoarea a şase turnee WTA în 2013, locul 11 mondial, se luptă pentru întîietate cu Ana Maria Brînză, campioana europeană de la spadă, liderul clasamentului mondial FIE, dar şi medaliată cu bronz, cu echipa, la Campionatele Mondiale.

Chiar vicecampioana olimpică de la Beijing ridică acest semn de întrebare. "Nu se pune problema! Simona merită să fie numărul unu! O să vă dau şi cîteva motive. În primul rînd, ce vizibilitate are tenisul în comparaţie cu scrima, ce impact emoţional a creat în rîndul românilor! Apoi concurenţa în tenis nu se compară cu cea de pe planşă. Ritmul de antrenamente şi de competiţii. Cred că sînt suficiente", spune Brînză.

Ana spune că declară toate astea nu pentru a dovedi cît e ea de modestă sau fiindcă vrea să fie amabilă. "Trebuie să recunoşti evidenţa. Dacă eu aş vota, pe ea aş pune-o prima, clar!", a încheiat Ana.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
cristinaco71
cristinaco71  •  05 Noiembrie 2013, 10:55

AMANDOUA SUNT FETELE NOASTRE DE AUR!!! Dragelor, ne mandrim cu voi. Mai stergeti din rusinea pe care o fac minoritatile conlocuitoare... HAI ROMANIA!!!

unfake
unfake  •  05 Noiembrie 2013, 09:58

Foarte frumoasa atitudine! Si cred ca e sincera, Ana Maria e o fata dintr-o bucata. Dupa mine, le-as pune pe amandoua pe primul loc.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează