SPORTURI  »  TENIS  »  APARIȚIE

GALERIE FOTO De ziua ei, Andreea Bălan s-a fotografiat alături de „loverboy-ul” din tenisul românesc: „Vreau să vă împărtășesc ceva”

Andreea Bălan, alături de Victor Cornea / Sursă foto: Instagram +49   FOTO
Andreea Bălan, alături de Victor Cornea / Sursă foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 23 iunie 2023 10:53 / Actualizat vineri, 23 iunie 2023 11:22

Nu mai e un secret că Andreea Bălan, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, se află într-o relație cu Victor Cornea, jucătorul român aflat pe locul 83 ATP în ierarhia masculină de dublu. Interpreta a publicat pe Instagram prima fotografie alături de bărbatul de care e îndrăgostită până peste cap.

Vineri dimineață, la aproximativ două săptămâni de când zvonurile unei idile cu Victor Cornea au devenit realitate, Andreea Bălan a publicat primele fotografii alături de noul său iubit, despre care se spune că a „frânt” multe inimi în rândul jucătoarelor de tenis de la noi din țară. Totul, într-o zi specială pentru artista cu peste 1,6 milioane de urmăritori pe Instagram. 

Azi, de ziua mea, vreau sa împărtășesc cu voi ca iubesc, sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată”, a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare, în ziua în care împlinește 39 de ani. 

+45 FOTO

„La mulți ani fericiți, iubito”, i-a scris Victor Cornea la postare. Astăzi, românul va evolua, alături de partenerul sârb Nikola Cacic, în semifinalele challenger-ului de la Parma.

Diferența de vârstă de aproape 10 ani nu a fost o problemă pentru Andreea Bălan și Victor Cornea. Cântăreața a trecut prin multe dezamăgiri în dragoste în ultimii ani. Ea a suferit teribil după despărțirea de artistul Keo, dar și după divorțul de actorul George Burcea. După ce a semnat actele de divorț, Andreea Bălan a avut o relație de aproximativ un an cu Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint. Ulterior, vedeta a fost surprinsă în tandrețuri cu Jador și Cătălin Cazacu, campionul la motociclism.

Victor Cornea, „reinventat” la 29 de ani

La 29 de ani, aflat în a doua parte a carierei, sibianul Victor Cornea trece prin cel mai bun moment al său în tenis. El a ajuns să ocupe acum locul 83 la dublu, un record personal. În 2014, Victor Cornea a apărut într-o fotografie pentru care avea să rămână cunoscut peste ani. Alături de Klaus Iohannis, pe terenul de tenis, la scurt timp ce actualul președinte al României câștigase primul său mandat.

Citește și alte știri de actualitate:

Ilie Năstase trece la acuzații serioase în scandalul de dopaj al Simonei Halep: „Se tergiversează pentru că e româncă!” + „Știu nume prinse care n-au pățit nimic”

Postarea celor de la Wimbledon a scandalizat familia unui mare jucător: „Îngrozitor din toate punctele de vedere!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
danglumetu
danglumetu  •  25 Iunie 2023, 22:44

are lipici la barbati ''frumosi''!

VanBasten
VanBasten  •  23 Iunie 2023, 16:37

Dupa zambetul ala larg, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionutplural
ionutplural  •  23 Iunie 2023, 15:57

Metoda "loverboy"

Vezi toate comentariile (10)
Comentează