SPORTURI  »  TENIS  »  APARIȚIE

„Tu faci culturism?”» Ce răspuns i-a dat Andreea Prisăcariu unui necunoscut care a abordat-o în aeroport

Andreea Prisăcariu / Sursă foto: Instagram +49   FOTO
Andreea Prisăcariu / Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 15 februarie 2022 12:58 / Actualizat marti, 15 februarie 2022 13:17

Jucătoarea de tenis Andreea Prisăcariu (22 de ani, 334 WTA) a povestit că, la un moment dat, pe un aeroport, a fost abordată de un bărbat necunoscut. 

«Ești sportivă?» «Da, sunt!» «Tu faci culturism?». «Nu, sunt jucătoare de tenis!» «Oh, credeam că ești culturistă!»” a fost dialogul pe care l-a avut ea cu acesta.

Pe rețelele de socializare, Andreea Prisăcariu pozează des în sala de fitness, unde încearcă să ajungă cât mai des pentru a-și tonifia musculatura.

Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
+45 FOTO

Andreea Prisacariu: „Îmi place să fiu la modă”

Andreea are un stil aparte, ea apărând deseori pe teren machiată intens, cu diferite coafuri și cu tatuajele la vedere.

Nu crezi că devii faimoasă datorită look-ului tău, nu a tenisului?”, a fost întrebată Andreea de un urmăritor de pe Instagram. „Bună întrebare! În primul rând, nu mă consider celebră deloc. Nu cred că numărul urmăritorilor sau al aprecierilor e relevant în viață. E mai importantă conexiunea pe care o am cu oamenii care mă susțin în carieră.

De-asta încerc să fiu aproape de voi, chiar dacă nu ne cunoaștem personal. Și susținerea de pe rețelele de socializare e importantă pentru sportivi. Încerc să cresc în evoluții. Îmi place să fiu la modă, sunt de acord că am un stil diferit, dar nu o fac intenționat, e ceva firesc. 

Trebuie să cresc în joc pentru a nu fi considerată faimoasă doar pentru cum arăt. Dar e ok, pentru că unii oameni văd ce vor ei, iar eu știu cine sunt și ce vreau, pentru ce muncesc din toată inima”, a comentat Andreea Prisacariu.

VIDEO Andreea Prisăcăriu, moment teribil cu antrenorul ei: „Auzeam sunete de durere în timpul nopții. Puteam să-l paralizez de tot

Citește și alte știri de actualitate: 

Serena Williams nu ascunde gândurile retragerii: „De un deceniu m-am pregătit pentru acest moment. Mai vreau copii, familia contează acum”

Novak Djokovic, declarații EXPLOZIVE: „Sunt gata să nu merg la Roland Garros și Wimbledon dacă trebuie să mă vaccinez” » Ce spune despre scandalul din Australia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
2851798574849396
Vlad Ciprian Flavius  •  16 Februarie 2022, 06:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

3507403945984319
Dan Coman  •  16 Februarie 2022, 04:46

Cat amatorism in fituica asta! Sau rautate. Cum sa vorbesti des despre o practicanta amatoare de sport, cand despre macar 4-5 de deasupra ei, in clasament, nu ai vorbit decat maximum de 2 ori?!

steaua.libera
steaua.libera  •  15 Februarie 2022, 16:12

Pare ca tenisul e mai mult un paravan, sa *** banii :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează