SPORTURI  »  TENIS  »  DINAMO

FOTO DDB anunță că „una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis” a intrat în proiect: „Am început să simt și sufăr pentru Dinamo!”

Jucătoarea de tenis Andreea Prisăcariu (21 de ani, 519 WTA) s-a înscris în programul DDB.  / FOTO: Instagram +49   FOTO
Jucătoarea de tenis Andreea Prisăcariu (21 de ani, 519 WTA) s-a înscris în programul DDB. / FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 aprilie 2021 18:57 / Actualizat miercuri, 28 aprilie 2021 18:57

Jucătoarea de tenis Andreea Prisăcariu (21 de ani, 519 WTA) s-a înscris în programul DDB. 

Andreea Prisăcariu traversează cele mai bune momente din carieră, dar nu a uitat de clubul de suflet. Sportiva legitimată la CS Dinamo spune că suferă pentru problemele de la echipa de fotbal, dar e optimistă în ceea ce privește salvarea de la retrogradare. 

Andreea Prisăcariu, membru DDB

DDB a anunțat astăzi înscrierea Andreei Prisăcariu în proeict: „ANDREEA PRISĂCARIU, una din cele mai frumoase jucătoare de tenis din România, s-a înscris în ProgramDDB. Intrarea ei în DDB este cu atât mai importantă cu cât vine într-un moment foarte greu, într-un moment când mulți sunt gata să renunțe”.

Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
+45 FOTO

„Antrenorul meu m-a dus la meciurile lui Dinamo de când eram mică. Am început să simt și să sufăr pentru Dinamo. Dar niciodată nu am suferit ca acum. Cred că acest club se poate salva prin noi. 

Uneori sunt condusă în ultimul game din setul decisiv. Adversarul are 3 mingi de meci. Atunci e cel mai greu, DAR NU POT SĂ MĂ OPRESC. Dinamo e în aceeași situație. 3 mingi de Liga 1. EU NU POT SĂ MĂ OPRESC. Am cumpărat bilete până acum, cumpăr până la capăt. Sunt multe meciuri pe care le-am câștigat când părea că nu mai am nicio șansă”, a spus Prisăcariu, conform DDB. 

VIDEO Andreea Prisăcariu despre vedetele din tenis pe care le-a întâlnit: discuția cu Serena Williams + ce i-a făcut Federer

Citește și alte știri despre Dinamo:

VIDEO Ionuț Lupescu, mesaj pentru jucătorii lui Dinamo înainte de finalul sezonului: „E momentul să vă uniți, să fiți un comando”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
dobrin
dobrin  •  29 Aprilie 2021, 02:00

Cica doneaza cate 10 mii pentru fiecare tatuaj pe care il are.

doarpomana
doarpomana  •  28 Aprilie 2021, 23:00

Bine ai venit Andreea la Dinamo.Sper ca mai ai loc pentru un tatuaj cu Dinamo.

creeperno290
creeperno290  •  28 Aprilie 2021, 22:35

Inlocuitoarea lui laurette

Vezi toate comentariile (8)
Comentează