SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2022

Andreea Prisăcariu are un favorit clar în finala dintre Djokovic și Kyrgios: „Este inima mea!”

Novak Djokovic (35 de ani, 3 ATP) și Nick Kyrgios (27 de ani, 40 ATP) se întâlnesc duminică în finala turneului de la Wimledon. Andreea Prisăcariu (22 de ani, 309 WTA) merge pe mâna sârbului. +49   FOTO
Novak Djokovic (35 de ani, 3 ATP) și Nick Kyrgios (27 de ani, 40 ATP) se întâlnesc duminică în finala turneului de la Wimledon. Andreea Prisăcariu (22 de ani, 309 WTA) merge pe mâna sârbului.

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iulie 2022 17:46 / Actualizat sambata, 09 iulie 2022 18:24

Novak Djokovic (35 de ani, 3 ATP) și Nick Kyrgios (27 de ani, 40 ATP) se întâlnesc duminică în finala turneului de la Wimbledon. Andreea Prisăcariu (22 de ani, 309 WTA) merge pe mâna sârbului.

  • Finala dintre Nick Kyrgios și Novak Djokovic este programată duminică, de la ora 16:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Eurosport 2. 

Novak Djokovic, câștigător a 20 de turnee de Grand Slam, are în față un debutant în ultimul act al unei competiții de acest nivel. Nole pornește cu prima șansă în viziunea caselor de pariuri, o cotă medie de 1,30. De cealaltă parte, Nick Kyrgios este cotat cu 4,00.

Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
+45 FOTO

Andreea Prisăcariu, fană recunoscută a sârbului, nu concepe un eșec în finala de duminică. „Merg cu Nole până la capăt, chiar dacă apreciez tenisul lui Nick! Nole este inima mea”, a transmis Andreea Prisăcariu pe Twitter.

Simona Halep așteaptă finala Djokovic - Kyrgios

Simona Halep, campioană în 2019 și proaspăt semifinalistă la Wimbledon, așteaptă cu nerăbdare confruntarea dintre Djokovic și Kyrgios, dar nu are un favorit cert. 

„E un compliment să fiu comparată cu Novak. Este un mare campion, e greu să facem această comparație, dar o să mă uit un pic la finală pentru că îmi plac amândoi”, a spus Halep vineri, la revenirea în România. 

VIDEO Prisăcariu despre Andreescu: „Refuza să vorbească în română. Are ceva rău în ea, m-a scos de pe Facebook”

Citește și alte știri din tenis:

SPECIAL GSP Înainte de Kyrgios a fost Andrew Ilie! Povestea australianului născut în România care a ajuns idol la Antipozi: „Dă-ți tricoul jos, nu ne lăsa așa!”

CTP, după eliminarea Simonei Halep de la Wimbledon: „S-a autohipnotizat. A servit cu o frică și nesiguranță greu de privit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
mircea_deca
mircea_deca  •  10 Iulie 2022, 16:47

bai,voi sunteti praf....,e vorba despre halep.......in ceea ce-o priveste pe ***......nu stiu daca mai stie sa tina batacul in mana........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

K1rgios
K1rgios  •  10 Iulie 2022, 10:16

????????????????????Pana la urma a bătut o pe Maria Tatjana și pe altele????‍♀️ Vedem ce o face mai departe

K1rgios
K1rgios  •  10 Iulie 2022, 09:59
Postat de romeverest pe 09 Iulie 2022, 19:56

„E un compliment să fiu comparată cu Novak” !!!!!!!!! Ce om *** o poate compara pe aceasta fata cu Nole ???? De unde i-a trecut asta prin cap ??? Fata asta nu reprezinta nimic pentru tenisul din Romania, ce sa mai vorbim de turneele internationale !!!

Pana la urma e singura care a bătut o pe Maria Tatjana ????‍♀️ Va place sau nu…

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close