SPORTURI  »  TENIS  »  TRANSYLVANIA OPEN

Andreea Prisacariu a postat o fotografie care a ajuns virală: „Nu crezi că devii faimoasă datorită look-ului tău, nu a tenisului?”

Andreea Prisacariu +49   FOTO
Andreea Prisacariu

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2021 21:34 / Actualizat duminica, 31 octombrie 2021 00:08

Andreea Prisacariu, 21 de ani, 255 WTA, a vorbit despre cum e percepută în lumea tenisului, în cadrul unui live pe Instagram.

În același timp, o fotografie cu ea de la Transylvania Open a ajuns la 78.000 de like-uri pe Twitter, unde a fost distribuită și descoperită de oameni care nu o știau pe jucătoarea din Iași până acum. 

Andreea Prisacariu, rebela din tenis

Andreea are un stil mai special, ea apărând deseori pe teren machiată intens, cu diferite coafuri și cu tatuajele la vedere.

„Nu crezi că devii faimoasă datorită look-ului tău, nu a tenisului?”, a fost întrebată Andreea de un urmăritor de pe Instagram. 

„Bună întrebare! În primul rând, nu mă consider celebră deloc. Nu cred că numărul urmăritorilor sau al aprecierilor e relevant în viață. E mai importantă conexiunea pe care o am cu oamenii care mă susțin în carieră. De-asta încerc să fiu aproape de voi, chiar dacă nu ne cunoaștem personal. Și susținerea de pe rețelele de socializare e importantă pentru sportivi. 

Încerc să cresc în evoluții. Îmi place să fiu la modă, sunt de acord că am un stil diferit, dar nu o fac intenționat, e ceva firesc. Trebuie să cresc în joc pentru a nu fi considerată faimoasă doar pentru cum arăt. Dar e ok, pentru că unii oameni văd ce vor ei, iar eu știu cine sunt și ce vreau, pentru ce muncesc din toată inima”, a comentat Andreea Prisacariu. 

Pentru partea de mental coach și tot ce ține de imagine lucrez cu Andreea Hanca! Eram prietenă cu ea pe Instagram, ne-am apropiat. Ea s-a regăsit în mine ca și caracter și personalitate. De o lună jumătate colaborăm. Are un rol foarte important. Partea de imagine contează și ea! E vorba de dezvoltare personală. Ea mă ajută să mă descopăr. Nu este o simplă femeie, este documentată în foarte multe domenii
Andreea Prisacariu de curând, pentru Prosport

Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
+45 FOTO

FOTO Halep, îmbrățișare tandră după calificarea în finala Transylvania Open

VIDEO Emma Răducanu, surprinsă de organizatorii de la Transylvania Open: „Dumnezeule, de unde le aveți?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  31 Octombrie 2021, 13:36

DRAGA ANDREEA PRISACARIU! Sper sa ai destula minte *** cu parerile unora. ITI DORESC SA FACI IN VIATA TA ABSOLUT NUMAI CE CONSIDERI CA ITI FACE PLACERE! Mult succes pe toate planurile tale!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

457961185625445
Marian Manolache  •  31 Octombrie 2021, 11:21

Inca un talent care o sa moara speranta. Hanca nu e aia care sa luat la bataie in tribuna? Misto...acum e mental coaching:))))))

valentindragobete
valentindragobete  •  31 Octombrie 2021, 11:07

Ce comentarii 'telectuale si 'telingente are " rebela " adică ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close