SPORTURI  »  TENIS  »  REACȚIE

Andreea Prisăcariu a răbufnit: „Sunt o vikingă!” » Le-a răspuns celor care i-au criticat aparițiile: „Atâta ură? Sunteți geloși?”

Andreea Prisăcariu +49   FOTO
Andreea Prisăcariu

Articol de GSP - Publicat marti, 19 aprilie 2022 13:41 / Actualizat marti, 19 aprilie 2022 14:21

Andreea Prisăcariu (22 de ani, 324 WTA) a debutat weekendul trecut în echipa României de la Billie Jean King Cup, fiind învinsă fără drept de apel de poloneza Iga Swiatek (20 de ani, 1 WTA), scor 0-6, 0-6. Acum a vorbit despre criticile pe care le-a primit pentru declarațiile făcute înaintea duelului cu polonezele.

Sportiva din România a vorbit în podcastul Match Point, din Canada, și spune că nu se lasă afectată de comentariile negative.

Andreea Prisăcariu, după 0-6, 0-6 cu Iga Swiatek: „Nu pot pierde, sunt de top”
BILLIE JEAN KING CUP
Andreea Prisăcariu, după 0-6, 0-6 cu Iga Swiatek: „Nu pot pierde, sunt de top”

Andreea Prisăcariu, mesaj pentru cei care o critică: „Sunt ca o vikingă”

„M-am obișnuit să primesc comentarii negative. E în regulă. Toți avem parte de ele. Dar nu am văzut niciun jucător sau jucătoare care să fie tratați în felul ăsta, cu atâta ură. Nici nu știu cum să descriu. Poate e gelozie sau sunt plictisiți. 

Faptul că au încercat să omoare copilul din mine și pasiunea cu care îmi place să văd lucrurile și vorbesc despre ele este crud. Dar sunt fericită că personalitatea mea nu îmi permite să-i las să mă doboare. Sunt fericită, pentru că sunt ca o vikingă în acest aspect. Nu mă afectează în niciun fel cum mă văd ei”, a spus jucătoarea de tenis.

Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
+45 FOTO

Discursul lui Prisăcariu a făcut înconjurul lumii

Declarațiile ilare ale sportivei noastre, date înainte de dubla pierdută de România cu Polonia, au atras însă atenția inclusiv celor de la WTA, care au venit cu o propunere amuzantă.

„Să facem o petiție ca Andreea Prisacariu să apară pe Netflix cu un show de stand-up comedy? Semnați mai jos!”, a fost mesajul postat pe Twitter de WTA, făcând referire la atitudinea neserioasă a jucătoarei noastre.

Vreau să mulțumesc echipei mele pentru că este aici cu mine, de fapt, eu sunt aici cu ei, dar e în regulă. Îmi place acest oraș, este destul de liniștit și mă gândesc să mă mut aici când voi avea 60 de ani. Este destul de drăguț, avem nevoie de pace în viața noastră. Fetele mele râd pentru că mă plac foarte mult. Chiar mai devreme mi-au spus: «O, Doamne! Andreea are un discurs… Trebuie să fie tare»
- Andreea Prisăcariu

Citește și

Mihai Bendeac nu s-a putut abține când a ascultat discursul lui Prisăcariu: „Bă, băiatule!”

Emma Răducanu, noul „decar” al colosului din Premier League » Imaginile cu jucătoarea de tenis i-au cucerit pe englezi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (52)
ceaiuri
ceaiuri  •  19 Aprilie 2022, 23:23

cand ai un orizont..ingust ti se pare ca toti au ceva cu tine...ura si gelozie nici atat,nu intelege ca unii incearca sa-i transmita ,poate,unele sfaturi(daca si cei de la WTA au avut ceva de zis....chiar tb sa o puna pe ganduri)si totusi jocul de tenis e apanajul celor inteligenti ...cred ca ea a ales gresit

cfrinho
cfrinho  •  19 Aprilie 2022, 22:45
Postat de Tudor Dulca pe 19 Aprilie 2022, 15:12

Nu te cheamă nicidecum Prisăcariusson! Ești doar o româncă de prisacă, ieșită incipient pe tarlaua media. Ești din Neamul românesc, cu dacii și romanii inaintași ai părinților tăi. Cu defecte tipic românești, ești tânără, dar nu ne convingi... încă. Ai chiulit la orele de istorie, probabil, miss fericirea s.r.l ce ești tu! Dar tu pari de tânără o neliniștită. "Lucrată" de alții la mansardă cu prea multe filme Netflix. Nu ai nimic dintr-o nordică, nici la ten, nici la combativitate. Iar în credința poporului român iar... prea multe tatuaje nu semnifica nimic.

Sah mat. Tatuajele au alt gen de semnificatie, descriu cum sta cu autocontrolul. Ochii si pielea ei spun destule despre viata ei intima. Pare lejer de 32 ani, nu 22. Fata e o carte deschisa pentru orice barbat cu minim de experienta in viata, usor de citit. ***), problema e ca nici tenis nu stie, nici nu respecta tricolorul, si e si bagata in seama de presa, cu drepturi la replica, si alte bazaconii. De ce...de aia, cum probabil ar raspunde domnisoara in cauza.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dragdim
dragdim  •  19 Aprilie 2022, 21:13
Postat de 1doru pe 19 Aprilie 2022, 15:59

Dar tu de ce nu faci asta? Sa incepem sa te criticam pentru ca nu faci nimic pentru tara? De unde pretentia ca trebuie sa faca altii?

In momentul in care îmbraci tricoul unei naționale, atunci trebuie sa faci, dacă nu poți, lași pe altul și stai in banca ta. E simplu! Pentru bășcălie și miștouri exista iUmor, Romanii au talent…..

Vezi toate comentariile (52)
Comentează