SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Andrei Pavel a coborat pe locul 82 in clasamentul mondial

Articol de GSP - Publicat luni, 29 octombrie 2007 00:00

Alaturi de Andrei Pavel, in TOP 100 se mai afla Victor Hanescu ajuns acum pe locul 90, in scadere patru pozitii fata de saptamana trecuta.

Deja veteranul Andrei Pavel a coborat 10 locuri in clasamentul ATP din aceasta saptamana, pana pe locul 82, insa ramane cel mai bine clasat jucator roman al momentului.

In fruntea clasamentului ATP continua sa se afle elvetianul Roger Federer, cel care are 1.820 de puncte avans fata de spaniolul Rafael Nadal si 2.735 de puncte avans fata de sarbul Novak Djokovic.

Cei trei sunt urmati de rusul Nikolay Davydenko, americanul Andy Roddick, spaniolul David Ferrer, americanul James Blake, spaniolul Tommy Robredo, in urcare o pozitie, chilianul Fernando Gonzalez, in coborare o pozitie, si germanul Tommy Haas.

In clasamentul ATP Race, Roger Federer este lider cu 1.291 de puncte, cu 254 de puncte mai mult decat Rafael Nadal si cu 398 de puncte mai mult decat Novak Djokovic.

Dintre jucatorii romani, Andrei Pavel este pe locul 74 in ATP Race, in coborare o pozitie, Victor Hanescu este pe locul 111, in coborare doua pozitii, iar Catalin Gard este pe locul 250, in coborare sase pozitii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează