SPORTURI  »  TENIS  »  ALEGERI AMÎNATE LA FRT

Andrei Pavel: "Celor din conducere le este frică de schimbare"

Andrei Pavel
Andrei Pavel

Articol de GSP - Publicat joi, 11 decembrie 2008 00:00

Tenismenul Andrei Pavel, care face parte din echipa lui Florin Segărceanu, s-a declarat mirat de prezenţa unui număr mare de gărzi de corp în holul hotelului unde a avut loc Adunare Generală:

"Nu mai înţeleg nimic, au venit mulţi oameni dornici să voteze, dar nu au făcut-o. Ruxandra Dragomir şi Florin Segărceanu chiar au mers în hol şi au făcut un apel la ei să vina în sală să voteze, dar nu au vrut să urce. Este o situaţie complet nouă pentru mine, am avut emoţii cum nici pe teren nu aveam.

Nu mă aşteptam să fie aşa plin de bodyguarzi pe aici, trebuia ca şi presa să aibă acces să vadă ce s-a făcut. După părerea mea, este frica de schimbare a celor care sunt acum la conducere. Nu am crezut niciodată că se poate întâmpla aşa ceva, nu mă aşteptam să se întâmple acest lucru", a spus Pavel.

Alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Tenis ( FRT), care ar fi trebuit să aibă loc, joi, la Poiana Braşov, au fost amânate din cauza lipsei de cvorum. La preşedinţia Federaţiei Române de Tenis candidează actualul preşedinte interimar, Dumitru Hărădău, precum şi Florin Segărceanu şi Ruxandra Dragomir.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  11 Decembrie 2008, 16:58

Implicativa si schimbatii odata inclusiv pe gguunoiul de haradau

 •  11 Decembrie 2008, 14:43

haradau sa plece, tine cu dintii de scaun iar la management e varza. am mai spus din cauza lui nu vin jucatori mari din urma

 •  11 Decembrie 2008, 14:32

Faceti ceva! Nu este posibil sa nu se poata face nimic? Cine trage aceste sfori? Suntem in o tara di Africa sau in o tara membar UE? Reclamati undeva Segarceanu si Dragomir! RECLAMATI! RECLAMATI! RECLAMATI!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează