SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS/OLANDA-ROMÂNIA 5-0

Andrei Pavel o acuză pe Ruxandra Dragomir: "Aşa se întîmplă cînd ai un preşedinte cu orgoliu mare"

Adrian Ungur, Andrei Pavel, Horia Tecău, Marius Copil şi Victor Crivoi au jucat ultima dată cu Cehia
Adrian Ungur, Andrei Pavel, Horia Tecău, Marius Copil şi Victor Crivoi au jucat ultima dată cu Cehia

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 aprilie 2012 13:00

Echipa de Cupa Davis a ratat calificarea la baraj, fiind învinsă categoric de reprezentativa similară a Olandei, cu 0-5. Fără Hănescu, Tecău, Crivoi, Ungur care au protestat pentru demiterea lui Andrei Pavel din funcţia de căpitan nejucător, jucătorii convocaţi de Ciprian Porumb nu au putut să facă faţă sportivilor "batavi".

Fostul căpitan nejucător al "tricolorilor", Andrei Pavel, a comentat rezultatul obţinut de jucătorii români, menţionînd că acest dezastru se datorează Ruxandrei Dragomir.

"E păcat că s-a ajuns la asemenea lucruri, aşa se întîmplă cînd ai un preşedinte cu orgoliu mare, care dă vina pe jucători şi nu vrea să facă pace. Sper să se ajungă la o înţelegere, Ruxandra Dragomir să se gîndească la ce a greşit şi să discute cu jucătorii aşa cum trebuie", a spus Pavel la Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
traian01
traian01  •  21 Aprilie 2012, 18:28

ceea ce stiu e ca acum imi este foarte clar de ce era acest Porumb nr2 pe atunci.. in Romania totul merge pe pile si relatii si cei care comenteaza sunt niste jeguri care fac bani din magarii.. P.S. cei care spun ca olanda ne batea oricum habar nu au tennis.. Hanescu ti batea pe care vroiai si TECAU din cate stiu a castigat Wimbledonul la dublu anul trecut... da na.. il batea Haase si cu alalant nu ?... sunteti penibili..

traian01
traian01  •  21 Aprilie 2012, 18:26

Cei care habar nu au ce se intampla in FRT mai bine va tineti gura ! In primul rand eu am jucat in Romania tennis de unde am fost furat ca in codru la turnee.... plecand in Elvetia imi e mult mai bine pe plan sportiv.. 2. e imposibil sa il dai pe Andrei Pavel afara (fost numar13, printre singurii care l-a batut in Cupa Davis pe Roddick in America.. nici Nadal nu stiu daca ar reusii, care toata viatza o dat tot ce o putut pentru Romania pentru ca sa il pui antrenor pe Ciprian Porumb.. un fost jucator mediocru (450ATP) care il promoveaza pe fiul lui tot Ciprian Porumb.. care pe vremea cand eram eu in Romania era locu 2 in Ro la 14 + 16 ani.. acuma nu mai stiu ce rank are..

victor_l
victor_l  •  09 Aprilie 2012, 16:43

"Vedetele" tenisului masculin nu au protestat impotriva nimanui, ci au gasit un motiv pentru ca sa nu fie ei cei infrinti de olandezi. Niste neseriosi.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează