SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Andrei Pavel s-a calificat in sferturi la Mons

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2007 00:00

MEDIAFAX / Tenismanul Andrei Pavel, cap de serie numarul 5, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului challenger de la Mons (Belgia), dotat cu premii in valoare totala de 106.250 de euro, informeaza site-ul atptennis.com.

Pavel l-a invins, in turul doi, cu scorul de 6-4, 6-7 (3/7), 6-3, pe belgianul Steve Darcis si va juca, in faza urmatoare a competitiei, cu un alt belgian, Olivier Rochus, al doilea favorit, care a trecut, cu scorul de 6-3, 6-1, de britanicul Alex Bogdanovici.

Tenismanul Catalin Gard s-a calificat in sferturile de finala ale turneului challenger de la Medellin (Columbia), dotat cu premii in valoare totala de 25.000 de dolari. Gard l-a invins, in turul doi, cu scorul de 7-6 (7/5), 7-6 (9/7), pe mexicanul Bruno Echagaray, cap de serie numarul 4, si va juca, in faza urmatoare, cu argentinianul Brian Dabul, al cincelea favorit, care a beneficiat de abandonul compatriotului sau Horacio Zeballos, la scorul de 6-4, 3-2.

Jucatoarea Ionela-Andreea Iova a ratat calificarea in sferturile de finala ale turneului challenger de la Mytilini (Grecia), dotat cu premii in valoare totala de 10.000 de dolari. Iova a fost invinsa, in turul doi, cu scorul de 6-3, 6-3, de Olga Brozda (Polonia), cap de serie numarul 2.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează