SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA QUEEN'S

Andy Murray a cîştigat turneul de la Queen's

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iunie 2009 00:00

Scoţianul Andy Murray a câştigat duminică turneul de la Queen's Club, după ce s-a impus în ultimul act în faţa americanului James Blake, şi a devenit primul britanic învingător competiţia londoneză după o pauză de 71 de ani.

Murray, primul favorit al turneului, l-a învins pe Blake (cap de serie numărul 6) cu scorul de 7-5, 6-4. Învingătorul a obţinut în urma acestui succes un cec în valoare de 84.300 euro şi 250 puncte ATP, în timp ce Blake a fost recompensat cu 48.000 de euro şi 150 de puncte.

James Blake s-a calificat în ultimul act după ce l-a depăşit în semifinale pe al doilea favorit al turneului, Andy Roddick, în timp ce Murray l-a depăşit în penultimul act pe Juan Carlos Ferrero. În urma acestui succes, Murray a devenit primul britanic câştigător al turneului de la Queen's, după Bunny Austin, care s-a impus ultima dată aici în 1938.

Numărul 1 mondial, Rafael Nadal, învingătorul de anul trecut, a declarat forfait acestei competiţii din cauza problemelor medicale şi a anunţat marţi că va face tot posibilul să participe la cea mai mare competiţie pe iarbă, turneul de Mare şlem de la Wimbledon.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează