SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2021

Andy Murray, gest categoric după ce a ratat Australian Open din cauza COVID-19: „Le-am dat «unfollow» tuturor jucătorilor”

Andy Murray / Sursă foto: Imago Images +15   FOTO
Andy Murray / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2021 21:53 / Actualizat luni, 22 februarie 2021 22:27

Fostul lider mondial Andy Murray, 33 de ani, în prezent pe locul 121 în clasamentul ATP, explică de ce nu a putut urmări Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului.

Murray primise un wild card din partea organizatorilor de la Melbourne, însă a fost diagnosticat cu COVID-19 și nu a mai putut ajunge în Australia. Ratarea competiției de la Antipozi l-a demoralizat pe jucătorul de 33 de ani, care a luat decizia să nu se uite la niciun meci. 

„Am urmărit foarte puțin. Îmi doream foarte mult să fiu acolo, iar în mine a fost o luptă. Le-am dat «unfollow» tuturor jucătorilor pe care îi urmăream pe social media, pentru că pur și simplu nu voiam să văd ce se întâmplă acolo”, a dezvăluit Murray, potrivit BBC

Britanicul a comentat și deznodământul finalei Djokovic - Medvedev. Sârbul s-a impus cu 3-0 la seturi, însă victoria lui Nole, de nouă ori campion la Melbourne, nu l-a luat prin surprindere pe Murray: „Băieții tineri nu au arătat că sunt nici măcar aproape să-i doboare pe cei mari. La US Open, Dominic Thiem a făcut ce trebuie să facă pentru a câștiga turneul, dar, dacă Djokovic nu arunca acea minge în gâtul arbitrei de linie, am fi avut același rezultat”.”

5 finalea jucat Andy Murray la Australian Open, toate pierdute

Andy Murray a ratat Australian Open din cauza COVID-19

Organizatorii de la Australian Open i-au oferit o invitație pe tabloul principal lui Andy Murray. Britanicul a avut ghinion. A fost confirmat pozitiv cu Covid-19, chiar pe 14 ianuarie, înainte ca zborurile charter puse la dispoziție de australieni să ducă la Melbourne jucătorii. Murray a ieșit din carantină pe 28 ianuarie, dar nu a putut ajunge la timp la Antipozi pentru a respecta protocolul anti-COVID impus de guvernul australian. 

VIDEO Rezumatul finalei Djokovic - Medvedev

Citește și alte știri din tenis: 

Novak Djokovic și secretele vindecării miraculoase de la Australian Open: „Veți vedea cum a fost posibil să mă recuperez”

Andreea Prisăcariu, primul titlu din 2021 » A câștigat turneul ITF din Antalya și a urcat 84 de locuri în clasament

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează