SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Andy Murray încearcă marea revenire » Debut cu victorie la Washington, după aproape 3h de joc

Articol de GSP - Publicat marti, 31 iulie 2018 12:32

Andy Murray, căzut pe locul 832 ATP, încearcă marea revenire în fruntea clasamentului, reușind să se impună în primul tur de la Washington în fața americanului Mackenzie McDonald, locul 80 ATP.

A fost un meci de cursă lungă, care a durat 2 ore și 39 de minute, însă s-a terminat cu victoria britanicului, scor 3-6, 6-4, 7-5.

E abia al patrulea meci disputat de Murray după operația din ianuarie care l-a făcut să rateze aproape toate turneele disputate până acum. Fostul lider ATP lipsise din circuit și înaintea acestei operații, mai exact de la ediția de anul trecut a Wimbledon.

După această victorie, Murray s-a declarat încrezător că va putea concura din nou în turneele Masters și a anunțat că se află în pregătire pentru US Open.

În turul următor, Murray va juca cu conaționalul său, Edmund Kyle, aflat în prezent pe locul 18 ATP.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează