SPORTURI  »  TENIS  »  ÎNCHISOARE

Andy Murray despre Boris Becker, condamnat la 2 ani și jumătate de închisoare: „A încălcat legea! Să învețe din greșelile lui”

Andy Murray
Foto: Imago
Andy Murray Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2022 18:12 / Actualizat luni, 02 mai 2022 18:52

Andy Murray (34 de ani) a ținut să-i transmită un mesaj lui Boris Becker, condamnat de tribunalul britanic la doi ani și jumătate de închisoare.

Becker a fost găsit vinovat în dosarul falimentului personal. Triplul campion de la Wimbledon a ascuns peste 2,5 milioane de lire sterline, aproximativ 3 milioane de euro, pentru a evita plata datoriilor.

Novak Djokovic, devastat de vestea că Boris Becker a fost arestat: „Mă doare sufletul pentru el”
CONDAMNARE
Novak Djokovic, devastat de vestea că Boris Becker a fost arestat: „Mă doare sufletul pentru el”

Murray nu deplânge situația în care fostul jucător german a ajuns și este de părere că acesta trebuie să plătească pentru greșelile sale. 

Andy Murray: „A încălcat legea! Să învețe din greșelile lui”

„Nu am foarte multă înțelegere pentru el. A încălcat legea. Dacă faci asta, nu cred că ar trebui să primești un tratament special pentru ceea ce ești sau ceea ce ai realizat. 

Îmi pare rău că se află în acea situație, dar îmi pare rău și pentru oamenii pe care i-a afectat cu deciziile sale și de ceea ce li s-a întâmplat. Sper să fie bine și să învețe din greșelile lui”, a declarat Andy Murray potrivit Mirror.

Condițiile înfiorătoare din penitenciarul în care a fost închis Boris Becker

Jurnaliștii englezi de la Daily Mail prezintă condițiile din închisoarea Wandsworth, unde Boris Becker a fost închis.

Vineri, 29 aprilie, neamțul a fost închis în închisoarea Wandsworth, o instituție veche de 170 de ani, pe care jurnaliștii de la Daily Mail o descriu drept „ruinată, supraaglomerată și infestată cu șobolani. Una dintre cele mai rele închisori din Regatul Unit”.

Publicația engleză a prezentat un raport întocmit de Charlie Taylor, inspector șef al închisorilor, în care penitenciarul a fost prezentat drept unul cu deținuți afectați de probleme de ordin mintal și legate de abuzul de droguri.

Deținuții, descriși drept „disperat de plictisiți”, petrec peste 22 de ore din zi în celule dărăpănate, conform raportului. Acesta a relevat violența drept altă problemă majoră, în aproape fiecare zi înregistrându-se măcar o luptă între deținuți.

Surse din închisoare au transmis că este posibil ca Becker să petreacă două săptămâni în închisoarea de categorie B, înainte de a fi mutat într-o aripă de categorie C, cu securitate redusă.

Deși în prezent ocupă de unul singur o celulă, este probabil ca Becker să fie mutat într-o celulă comună în această săptămână. Acestea prevăd podele de beton și toalete fără scaun. Aripa H, în care s-a vehiculat că ar putea fi transferat, are doar 6 dușuri pentru 86 de celule, majoritatea cu câte doi deținuți.

Citește și alte știri dfin tenis:

Un jucător ucrainean, acum pe front, mesaj pentru Rafael Nadal: „E corect că ucrainenii mor?”
WIMBLEDON
Un jucător ucrainean, acum pe front, mesaj pentru Rafael Nadal: „E corect că ucrainenii mor?”
Emma Răducanu, „cucerită” de un star din circuitul ATP: „E atât de sincer și de amabil”
Madrid
Emma Răducanu, „cucerită” de un star din circuitul ATP: „E atât de sincer și de amabil”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
reteleanu
reteleanu  •  02 Mai 2022, 19:08

*** de maica-sa devin aproape insuportabili cu lectiile lor de moralitate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează