SPORTURI  »  TENIS  »  EASTBOURNE

Angelique Kerber, după ce a învins-o pe Simona Halep la Eastbourne: „Știam de ce am nevoie pentru a câștiga”

FOTO: GettyImages / Angelique Kerber la Eastbourne
FOTO: GettyImages / Angelique Kerber la Eastbourne

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2019 18:45

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) a pierdut meciul din sferturile de finală ale turneului de la Eastbourne în fața nemțoaicei Angelique Kerber (31 de ani, 5 WTA), cu scorul de 6-4, 6-3.

Kerber s-a declarat încântată de prestația sa în cadrul acestui meci, dar a lăudat-o și pe Halep la finalul partidei.

De asemenea, jucătoarea din Germania speră să continue parcursul bun la Eastbourne. În semifinale, Kerber se va duela cu Ons Jabeur (locul 62 WTA).

„Sunt foarte fericită pentru cum am jucat azi. Ştiam că am nevoie să joc cel mai bun tenis pentru a o învinge pe Simona. Este o mare jucătoare şi mereu trebuie să joci la maximum contra ei. Îmi place mereu să revin aici, am multe amintiri plăcute. Îmi place atmosfera şi sunt fericită să joc aici. Sper să am un meci la fel de bun şi mâine, în semifinale”, a spus Kerber, după meci.

VEZI ȘI:

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER // VIDEO Halep pică testul adevărat pe iarbă » Simona, eliminată de Kerber în sferturi la Eastbourne

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
sala_dalles
sala_dalles  •  28 Iunie 2019, 23:33

Usor usor se va retrage. Va mai juca cit timp ii va mai face placere dar nu pentru puncte. Bani are destui . Sa aibe parte de copii frumosi si sanatosi !

mikidiki
mikidiki  •  27 Iunie 2019, 23:44

Ce repede a sters gsp articolul meciului..... erau prea multe comentarii negative si o deranjau pe campioana universului mult peste Federer Nadal Djokovici astia sunt niste zero barati in comparatie cu Simona si cu ale ei lovituri din alt univers nemai intalnite de pamanteni!

robby73
robby73  •  27 Iunie 2019, 22:42
Postat de catalynn pe 27 Iunie 2019, 21:48

Norocul asteia e ca e Bibi accidentata ca iar ii dadea cu terenul in cap ....

Te referi la Dramaqueen? Cred ca o sa mai auzim de ea, că de Bouchard.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează