SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Aniversarea Serenei: 500 de victorii în întreaga carieră!

Serena William a bifat la Australian Open cea de-a 500-a victorie din carieră.
Serena William a bifat la Australian Open cea de-a 500-a victorie din carieră.

Articol de - Publicat vineri, 20 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 19 ianuarie 2012 23:06

Serena Williams a obţinut ieri cea de-a 500-a victorie a carierei, situîndu-se pe locul patru într-un top al jucătoarelor active, care este condus de sora sa, cu 598 de succese.

Serena a avut motiv dublu pentru a sărbători ieri. E încă în turneul de la Australian Open, după ce a trecut în turul al doilea de Barbora Zahlavova Strycova cu 6-4, 6-0 şi a obţinut a 500-a victorie a carierei. "E minunat, e foarte cool. Primul lucru pe care l-am întrebat «A fost cineva care a atins 1000?». Eu n-o să ajung acolo", a spus rîzînd americanca.

Într-un top all-time, Serena nu intră nici măcar între primele zece, lider fiind Martina Navratilova, cu 1.442 de succese. Într-o ierarhie a jucătoarele care încă se află în activitate, Serena e pe patru, după Kim Clijsters (508), Tamarine Tanasugarn (514) şi Venus Williams (598).

"Mă gîndesc să tot acumulez victorii, acesta e planul meu Nu mi-am închipuit niciodată că o să ajung aici. Mi-am dat seama după turneul de la Brisbane că am 498 de victorii şi atunci am zis că vreau să ajung la 500. Ştiam că voi reuşi mai devreme sau mai tîrziu", a adăugat cea care s-a impus de trei ori la Melbourne. Celor 500 de victorii li se opun 104 înfrîngeri în cei 17 ani de profesionism.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA REZULTATELE DE LA TURNEU!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează