SPORTURI  »  TENIS  »  ANTRENOR

Antrenorul Simonei Halep a vorbit despre motivele despărțirii de Darren Cahill: „Au fost lucruri foarte personale”

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 octombrie 2021 13:40 / Actualizat duminica, 03 octombrie 2021 14:46

Daniel Dobre a vorbit despre Simona Halep (30 de ani, locul 15 WTA) și despre despărțirea acesteia de antrenorul australian Darren Cahill.

Acum, Halep va colabora cu antrenorii Adrian Marcu (59 de ani) și Daniel Dobre, iar Dobre a încercat să explice de ce Simona nu mai colaborează cu Darren Cahill.

„Au fost lucruri foarte personale, e greu de știu. Sunt lucruri intime pe care nu le știi chiar dacă ești prieten. O relație așa bună și frumoasă cum au avut și au ei nu se poate termina.

Sunt foarte greu de identificat anumite motive. Dar cred că ultimii doi ani, în ceea ce privește modul cum s-a desfășurat tenisul din cauza pandemiei, au contribuit la această despărțire. Cahill a stat 10 luni acasă, după aceea Simona a fost accidentată... A fost puțin surprinzător pentru mine, nu m-așteptam. Dar mergem înainte.

E bine că a revenit Adrian Marcu, cel care o cunoaște foarte bine pe Simona. Nu e ca un început total nou, ci e o regăsire. Darren ne va lipsi nu doar ca antrenor, ci și ca om. Era o persoană care deschidea foarte multe uși, care are o experiență enormă”, a spus Daniel Dobre la emisiunea „Așii tenisului”, de la Digi Sport.

  • Aceasta a fost a doua oară când Halep și Darren Cahill se despart. În noiembrie 2018, jucătoarea anunța că cei doi încetează colaborarea pentru ca Darren să poată petrece mai mult timp alături de familie.
  • Ulterior, în septembrie 2019, Halep a declarat că va lucra din nou cu Darren Cahill, colaborarea începând la startul anului 2020.
  • Cei doi au început să lucreze prima oară în vara lui 2015, iar alături de australian Simona a câștigat primul turneu de Grand Slam, Roland Garros 2018 și a ajuns pe locul 1 WTA.

Adrian Marcu: „Mi-aș dori ca Simona să joace un pic mai agresiv”

Adrian Marcu a vorbit despre îmbunătățirile pe care vrea să le aducă în jocul fostului lider mondial.

„Am așteptări ca ea să joace cât mai bine în următoarea perioadă și să revină la forma foarte bună. Vreau să câștige cât mai multe meciuri, ca să poată să revină în clasament. Ideea de bază este să joace concursurile mari foarte bine.

Mi-aș dori ca Simona să joace un pic mai agresiv, ea fiind o jucătoare de viteză și o jucătoare care termina punctele mai repede decât a jucat în ultimul timp. Sunt ferm convins că poate să joace mai agresiv și să își impună jocul ei, nu să joace la așteptare și la partitura adversarelor. Încercăm să îmbunătățim ceva, am așteptări ca ea să reușească să facă ceea ce ne dorim împreună și, dacă reușește, normal că sunt ferm convins că vor veni și rezultate bune”, a declarat Adrian Marcu, potrivit Hotnews.

VIDEO

Citește și: 

Ce posturi TV transmit Transylvania Open, turneul de la Cluj la care participă Simona Halep și Emma Răducanu

„Vai de mine și de mine! Ar fi avut 160 de milioane de euro în plus! » Ion Țiriac știe cum ar fi putut da lovitura Simona Halep

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
3071848716467273
Costel Ciobanu  •  03 Octombrie 2021, 14:51

Absolut normal. Oamenii care au calitate ..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează