SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Antrenorul care a făcut istorie cu Andre Agassi i-a dat o poreclă lui Halep » Reacţia Simonei: "Îmi place" :D

Simona Halep, foto: reuters
Simona Halep, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iunie 2014 00:00 / Actualizat marti, 03 iunie 2014 11:11

Brad Gilbert este unul dintre cei mai cunoscuţi antrenori din tenisul mondial, recunoscut pentru colaborările cu Andre Agassi, Andy Roddick sau Andy Murray.

Acum este analist şi comentator la ESPN, iar aseară i-a luat un interviu şi Simonei Halep. Printre altele, Gilbert a dezvăluit că i-a pus şi o poreclă jucătoarei române, Halepeno. Americanul a făcut o combinaţie între ardeiul extrem de picant Jalapeno şi numele Simonei.

"Nu-mi place mîncarea picantă, am probleme cu stomacul, dar îmi place porecla", i-a răspuns Halep.

Gilbert a fost antrenorul lui Agassi timp de 8 ani, perioadă în care americanul a cîştigat 6 turnee de Mare Şlem. Agassi a avut multe laude la adresa lui Gilbert: "Cel mai mare antrenor din istorie".

În 2003 l-a ajutat şi pe Roddick să cîştige US Open, iar apoi să ajungă pe primul loc în lume. Pentru o scurtă perioadă a fost şi antrenorul lui Murray.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
whitecollar
whitecollar  •  03 Iunie 2014, 23:17

gilbert a fost mereu antrenorul care a format jucatori tineri, dar nu i-a putut duce si la maturitate. in ceeea ce priveste comentariile, evident ca stie ce vorbeste, dar nu e deloc obiectiv. spre exemplu, in 2009 la australian open, finala a comentat-o pro federer, cand noi toti stiam ca nadal il va bate. mi-a fost greu, ca fan fed, sa ii inghit comentariul din fiecare set "asteptati-va ca federer sa se distanteze din moment in moment...". gilbert este deci fanul jucatorilor tineri, a acelora care incearca sa redefineasca status quo din tenis. la baieti, este marele admirator a lui dimitrov sau raonic, iar la fete, a lui bouchard.

17.nentori
17.nentori  •  03 Iunie 2014, 20:33
Postat de 17.nentori pe 03 Iunie 2014, 20:29

Brad Gilbert e cumva fratele lu' mamicuta ta, de il stii asa de bine?

ce va mai place sa va umflati in pene! sunt sigur ca nici macar pe Roddick nu l-ai urmarit............

17.nentori
17.nentori  •  03 Iunie 2014, 20:29
Postat de mmara pe 03 Iunie 2014, 17:23

Nu cred ca Brad Gilbert este cel mai mare antrenor de tenis din istorie, insa comentarille si interviurile lui pentru ESPN sint bune si intereseante. Urmariti in original interviurile post-meci cu Sloan Stephens si Simona Halep.

Brad Gilbert e cumva fratele lu' mamicuta ta, de il stii asa de bine?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează