SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Antrenorul lui Rafael Nadal dă de pământ cu organizatorii de la Wimbledon: ”A ajuns ca un turneu mic” :O

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat miercuri, 12 iulie 2017 09:43

Toni Nadal, unchiul și antrenorul lui Rafa îi critică dur pe organizatorii de la Wimbledon, spunând că aceștia îi avantajează pe câțiva tenismeni, prin programarea lor pe arena centrală de la All England Lawn Tennis and Croquet Club, în detrimentul altora, conform El Mundo.

Această declarație a venit după eliminarea lui Nadal de către Gilles Muller, în optimile de finală ale Grand Slam-ului de la Londra.

Partida câștigată de jucătorul din Luxemburg, după o lupta teribilă, care a durat 4 ore și 51 de minute, s-a desfășurat pe terenul 1.

"Rafa a venit cu mult entuziasm, a evoluat foarte bine la competiție, iar această înfrângere a fost una dureroasă. Wimbledon își dorește să fie cel mai bun turneu, dar a făcut lucruri specifice celor mici. A favorizat unii dintre jucători. La Roland Garros , Rafael a fost favorit și a disputat meciurile doar pe arena centrală", a declarat antrenorul tenismenului spaniol.

Și Nadal s-a plâns în urmă cu câteva zile de faptul că el nu este programat pe arena principală: ”Mi-aș fi dorit să joc mai mult pe Central, este o realitate aici. Cineva trebuie să joace pe Central, dar acolo sunt aproape aceiași jucători”.

Ibericul, în vârstă de 31 de ani, are în palmares 15 titluri de Grand Slam: 10 – Roland Garros, 2 – Wimbledon, 2 – US Open și 1 – Australian Open. Victoriile de la turneul de la Londra au fost obținute în 2008 și 2010.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  12 Iulie 2017, 14:10

La fel au făcut şi cu Halep...Unii au crezut că ar fi în avantajul ei cu Konta dar englezii ştiau mai bine ce-şi doreau...

10203008520773143
Fratila Adrian  •  12 Iulie 2017, 11:00

Subscriu !!! Un turneu care se vrea mare dar cu terenuri de maidan [majoritatea]si cu multe favoritisme din partea organizatorilor si chiar din partea arbitrilor !!

676816162445517
Emanuel Tiharau  •  12 Iulie 2017, 10:53

"Maretele" terenuri de la Wimbledon sunt mai proaste decat izlazul communal. Sunt, mai ales niste pericole pentru jucatori Un gaunos conservatorism tipic britanic.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează