SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Antrenorul Simonei Halep a trasat obiectivele: "Asta vreau!"

Articol de GSP - Publicat marti, 15 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 15 iulie 2014 09:34

Wim Fissette, antrenorul Simonei Halep, e convins că jucătoarea română poate cîştiga US Open. Belgianul îşi impune să-i dezvolte Simonei în continuare calităţile.
”Obiectivul nostru este să cîştigăm US Open! Simona a fost aproape la Paris, dar şi la Wimbledon. Vom încerca să facem din Simona o jucătoare mai bună, cum încercăm, de altfel, mereu.

Totul ţine de detalii. Pas cu pas, ea va deveni tot mai bună. Sînt convins că va veni şi un titlu de Grand Slam anul acesta sau, dacă nu, la anul”, a declarat Fissette, potrivit Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  16 Iulie 2014, 23:38

Daca Halep ar avea un serviciu bun, cred ca ar putea bate orice jucatoare de tenis din lume. Nu exagerez.

bimbi79
bimbi79  •  16 Iulie 2014, 13:24
Postat de 1349magus pe 15 Iulie 2014, 13:43

Tare-s curios sa aflu ce o sa mai ziceti voi astia mancatori de rahat dupa ce castiga primul GS!! Mult nu mai am de asteptat.

O sa-ti creasca barba tot asteptand...

whitecollar
whitecollar  •  15 Iulie 2014, 18:49

cand esti numarul 3 eviti jucatoarele mari pana in sferturi. ce conteaza e sa fii constant, ceea ce sarapova, williams, na li sau kvitova nu sunt. azarenka mai are pana isi revine in forma, ivanovic e mereu de batut, radwanska are joc moale... bouchard imi place mult, este exact stilul lui halep, dar mai emotiva. nu este deloc exclus, daca simona mentine acelasi ritm si fara sa il imbunatateasca, sa castige cateva turnee mari. ivanovic a facut-o fara un joc stralucit, iar sarapova doar prin efort maxim.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează