SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Anunț de ultimă oră! Halep a luat decizia pentru turneul de la Birmingham!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iunie 2017 10:56

Simona Halep nu va participa la turneul de la Birmingham din cauza accidentării la gleznă, anunță Reuters. 

Finalista la Roland Garros este ultimul nume important care se retrage de la turneul britanic, după Pliskova, Radwanska, Madison Keys, Elena Vesnina și Monica Puig. 

Simona a fost sfătuită să-și menajeze glezna, după accidentarea suferită în finala turneului de la Roma, pierdută în fața Elinei Svitolina. 

Anul trecut, Simona Halep nu a jucat niciun turneu pregătitor înainte de Wimbledon, unde s-a oprit în sferturi, învinsă de Angelique Kerber, cea care avea să ajungă până în finală. 

În aceste condiții, Halep nu va urca pe primul loc în lume înainte de Wimbledon, dar are șanse foarte mari s-o facă după al treilea turneu de Mare Șlem al anului. În acest moment, sunt mai puțin de 200 de puncte diferență față de Kerber.

Angelique Kerber, Elina Svitolina, Dominika Cibulkova, Johanna Konta, Jelena Ostapenko, Kristina Mladenovici și Petra Kvitova sunt juctătoarele de top care urmează să fie prezente la turneul care va începe pe 19 iunie.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
10204444699616941
Ion Ionescu  •  17 Iunie 2017, 08:44
Postat de tihi pe 16 Iunie 2017, 18:05

Cred ca va intalni pe Kerber,care de aceasta data nu-l va ierta !!! Daca scapa de ea, va da peste Ostapenko sau Svitolina,cele doua care sint la fel pregatita sa bata mar pe Halep!

"nu-L" va ierta pe cine??? Tu inca nu te-ai trezit, mister! Vrei sa se mai scutesti de prostiile pe care le scrii? Ca mi-e mie jena - ca roman - sa am asemenea "compatrioti"!

tihi
tihi  •  16 Iunie 2017, 18:05

Cred ca va intalni pe Kerber,care de aceasta data nu-l va ierta !!! Daca scapa de ea, va da peste Ostapenko sau Svitolina,cele doua care sint la fel pregatita sa bata mar pe Halep!

tihi
tihi  •  16 Iunie 2017, 18:03

Unde este sigura ca va pierde, nici nu se duce!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează