SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

Anunț îngrijorător al Simonei Halep înaintea meciului din optimi de la Doha

FOTO: Facebook Qatar Tennis
FOTO: Facebook Qatar Tennis

Articol de GSP - Publicat joi, 15 februarie 2018 08:47

Simona Halep (2 WTA) a făcut un anunț îngrijorător privind starea sa de sănătate, recunoscând că încă se confruntă cu dureri la gleznă. Românca e calificată în optimi la Doha, unde va juca astăzi, după ora 16:00, cu letona Anastasija Sevastova (15 WTA). 

"Durerea e încă acolo, e greu să spun ceva concret despre accidentare, eu sper să-mi revin de la zi la zi și sper să fie mai bine, însă nu sunt foarte sigură", a declarat Simona Halep, potrivit TV Digi Sport. 

Simona Halep s-a accidentat la glezna stângă în timpul meciului din primul tur de la Australian Open, câștigat în fața lui Destanee Aiava. Românca a continuat să joace cu dureri și a ajuns până în finală la Melbourne, unde a pierdut în trei seturi în fața Carolinei Wozniacki. 

Simona Halep joacă azi în optimi la Doha, unde urmează să o înfrunte pe letona Anastasija Sevastova. Duelul va începe după ora 16:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport.

Vezi și:Când joacă Simona Halep și celelalte 3 românce calificate în optimi la Doha! Superconfruntări pentru tenisul românesc

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
anon123
anon123  •  15 Februarie 2018, 16:43

Ar fi foarte bine daca ar baga in articole si intrebarile (de cele mai multe ori proaste) la care "declara" Halep, ca doar nu a sunat ea la digi sa le dea raportul.

175771883177370
Dan Truia  •  15 Februarie 2018, 16:27

Din cauza jurnalistilor - in primul rand - o sa ni se faca greata numai la auzul numelui Halep ! Altfel, o fata ambitioasa, cam nesincera dar printre cele mai bune dintre tenismenele actuale - cu sau fara siropuri de vitamine, cum luau jucatorii de fotbal al lui Gigi...

bulletproof
bulletproof  •  15 Februarie 2018, 16:01

Mizati pe letoancă, ... că (sic)pe asta, a apucat-o iar ... glezna ! Nah, era sa zic ... 'capu' ' ! Vorba lu portocală !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează