SPORTURI  »  TENIS  »  DOPAJ

Anunțul Agenției Mondiale Antidoping ar putea să schimbe totul! Scapă Șarapova de suspendare? Ce se întâmplă cu româncele

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 aprilie 2016 14:03

Agenția Mondială Antidoping (WADA) a emis azi un comunicat în care a anunțat condițiile în care unii sportivi ar putea scăpa de suspendare, susține presa rusă.

Totul depinde de concentrațiile de Meldonium care le vor fi găsite în organism sportivilor. WADA a anunțat că prezența unei cantități mai mici de un microgram în eșantioanele recoltate înainte de 1 martie este acceptabilă.

Meldonium a intrat pe lista substanțelor interzise începând de la 1 ianuarie 2016. Pe lista sportivilor suspendați se află Maria Șarapova, dar și româncele Mirela Lavric și Eva Tofalvi.

Româncele nu au însă nici o șansă să scape de suspendare pentru că au fost controlate după data de 1 martie (Eva Tofalvi - 8 martie - Oslo, în timp ce Lavric - 16-20 martie - Portland).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
atentu
atentu  •  13 Aprilie 2016, 22:09
Postat de ccc745 pe 13 Aprilie 2016, 14:17

Daca tot spuneti ca Lavric nu are nici o sansa, de ce aveti intrebarea aia timpita in titlu???

Ce pretentii sa avem de la *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Aprilie 2016, 14:41

Daca nu au editat intre timp "ce se intampla c romancele" este o intrebare pertinenta si un titlu potrivit. de data asta pare un titlu ok.

lapusneanul
lapusneanul  •  13 Aprilie 2016, 14:21
Postat de ccc745 pe 13 Aprilie 2016, 14:17

Daca tot spuneti ca Lavric nu are nici o sansa, de ce aveti intrebarea aia timpita in titlu???

totul pentru front totul pentru ...clickuri....astea o vand si pe ma-sa ca sa primeasca un click..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close