SPORTURI  »  TENIS  »  BASEL

Anunțul îndrăzneț făcut de Marius Copil: "Acesta va fi obiectivul pentru sezonul viitor"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 noiembrie 2018 18:27

Marius Copil, 28 de ani, a anunțat pe contul său de Instagram ce urmează după turneul de la Basel, unde a ajuns până în finală.

”Turneul de la Basel a fost ultimul din anul acesta pentru mine. A fost un an greu, cu multe încercări, dar asta m-a ambiționat și mai mult să îmi ating obiectivele. Am obținut victorii importante și sunt bucuros că am reușit, după turneul de la Basel, să depășesc cea mai bună clasare din cariera mea și să ajung pe locul 60 în clasamentul ATP

Vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele frumoase și pentru susținerea necondiționată. Le citesc de fiecare dată și sunt mândru să fiu urmărit de asemenea oameni frumoși. Pentru anul viitor îmi doresc să vă scriu un nou mesaj de mulțumire din postura unui jucător aflat în top 30”, a fost mesajul postat de Marius Copil pe contul său de Instagram.

Tenismanul român a urcat pe locul 60 în ierarhia mondială, după ce a ajuns până în ultimul act la turneul ATP 500 de la Basel. Acesta a trecut pe parcursul turneului de Marin Cilic și Alexander Zverev, însă a fost învins de Roger Federer în finală, scor 6-7(5), 4-6.

Citește și: 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează