TENIS    •   WIMBLEDON

Are două titluri la Wimbledon, dar S-A RETRAS cu doar 48 de ore înaintea startului: "Ar fi prea mult pentru mine să joc meciuri de 5 seturi"

FOTO: Guliver/GettyImages

FOTO: Guliver/GettyImages

Duminica, 01 Iulie

Andy Murray (31 de ani, 156 ATP) și-a anunțat retragerea de la Wimbledon cu mai puțin de 48 de ore înaintea debutului turneului. Deși a arătat un nivel bun la Londra și Eastbourne, unde a reușit și o victorie în fața lui Stan Wawrinka, Andy Murray, recent revenit după o accidentare, nu vrea să riște o recidivă.

"Cu regret anunț că mă retrag de la Wimbledon. Am făcut progrese semnificative în ultimele 10 zile, dar după discuții lungi cu staff-ul meu am hotărât că ar fi prea mult pentru mine să joc meciuri de 5 seturi. Am făcut tot ce a depins de mine.

Voi reveni pe terenul de antrenament mâine și voi relua recuperarea. Aștept sezonul de hard din Statele Unite", a declarat Murray conform The Telegraf.

Andy Murray ar fi trebuit să îl întâlnească în primul tur pe francezul Benoit Paire.

2
trofee are Andy Murray pe iarba de la Wimbledon, în 2013 și 2016

Vezi și: Fanii tenisului sunt din nou cu sufletul la gură » Federer și Djokovici vor juca la dublu într-un supereveniment + motivul pentru care Nadal ar putea să nu fie prezent

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase