SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

Asaltaţi de fani » Gilles Simon şi Gael Monfils au fost atracţiile zilei la BRD Trophy

Gael Monfils și-a demonstrat abilitățile și la masa de ping-pong // Foto: Raed Krishan
Gael Monfils și-a demonstrat abilitățile și la masa de ping-pong // Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat joi, 23 aprilie 2015 00:00

Principalii favoriţi ai turneului, Gilles Simon şi Gael Monfils, au avut ieri activităţi dincolo de teren, iar azi debutează pe zgura de la Arenele BNR.

Gael Monfils, cap de serie 2, a ajuns marţi la Bucureşti şi direct de la aeroport a venit să se antreneze. Un antrenament mai lung decît de obicei.

Gilles Simon, favorit principal şi cîştigător de trei ori la Bucureşti, a ajuns mai pe seară şi abia ieri a ieşit la antrenamente. Tot ieri, cei doi s-au întîlnit cu fanii români. Gael a jucat tenis de masă, iar Gilles a oferit autografe la standul BRD.

"Mă simt bine, săptămîna trecută am avut meciuri bune la Monte Carlo, dar am nevoie de mai mult ca să pot să joc un tenis de calitate superioară. Îmi doream să revin aici pentru că anul trecut am lăsat lucrurile cumva neterminate şi am fost fericit să accept wild card-ul", a spus Monfils.

El a ajuns săptămîna trecută pînă în semifinale la Monte Carlo. În 2014, la Bucureşti a fost nevoit să se retragă din semifinala cu Grigor Dimitrov la scorul de 5-1 pentru bulgar din cauza unei accidentări la gleznă. Azi, Gael debutează la Bucureşti contra lui Mihail Iujnîi.

Cei doi francezi împart acelaşi antrenor, pe germanul Jan de Witt. "Sînt într-o formă bună, este o relaţie strînsă  între a te simţi bine din punct de vedere fizic şi de a juca un tenis bun", a spus Gilles, care revine cu plăcere de fiecare dată la Bucureşti.

El îl va întîlni azi pe Janko Tipsarevici, pe care l-a învins de şapte ori din nouă confruntări.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close