SPORTURI  »  TENIS  »  ATP CUP

ATP CUP // Stefanos Tsitsipas, prima reacție după ce și-a lovit tatăl cu racheta: „Totul a scăpat de sub control”

Articol de GSP - Publicat marti, 07 ianuarie 2020 18:47

Stefanos Tsitsipas (6 ATP) și-a rănit tatăl cu racheta în timpul partidei pierdute cu Nick Kyrgios (29 ATP), scor 6-7, 7-6, 6-7, la ATP Cup. Grecul a oferit primele reacții. 

„A fost un accident, nu am vrut să-l lovesc și am uitat imediat ce s-a întâmplat. Nu am intenționat ca lucrurile să se desfășoare așa, dar din nefericire totul a scăpat de sub control”, a explicat grecul la conferința de presă. El a avut puterea și să glumească: „Poate o să fiu pedepsit și nu o să mai pot părăsi camera timp de trei zile”, a spus răzând Stefanos Tsitsipas. 

Nick Kyrgios s-a impus cu 7-6 (7), 6-7 (3), 7-6 (5), iar Australia cu 3-0. „Nu am văzut ce s-a întâmplat, nu cred că a vrut să-și lovească tatăl. Nu ar trebui să-i dați o prea mare importanță acestui episod. Am făcut și eu o mulțime de gesturi necugetate în momente intense ale unui meci. E clar că a fost un accident”, a spus australianul. 

Rezumatul meciului dintre Tsitsipas și Kyrgios

Vezi și:

VIDEO Stefanos Tsitsipas, gest ȘOCANT la ATP Cup: și-a lovit tatăl cu racheta! Mama jucătorului a IZBUCNIT din tribune

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
hammer100
hammer100  •  07 Ianuarie 2020, 21:06
Postat de valeri_gazzaev_is_back pe 07 Ianuarie 2020, 19:55

N-o fi vrut el dar asta nu scuza gestul de a lovi ca apucatul. E o iesire grobiana. Daca tot aspira sa fie ca federer si nadal, atunci sa ia exemplul lor.

***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valeri_gazzaev_is_back
valeri_gazzaev_is_back  •  07 Ianuarie 2020, 19:55

N-o fi vrut el dar asta nu scuza gestul de a lovi ca apucatul. E o iesire grobiana. Daca tot aspira sa fie ca federer si nadal, atunci sa ia exemplul lor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează