SPORTURI  »  TENIS  »  ATP CUP

ATP CUP // VIDEO Daniil Medvedev, scandal monstru cu arbitrul: a lovit cu racheta în scaunul oficialului!

Articol de - Publicat joi, 09 ianuarie 2020 17:31

Rusul Daniil Medvedev (23 de ani, 5 ATP) și-a trecut și el numele pe lista recalcitranților de la ATP Cup, după Stefanos Tsitsipas și Alexander Zverev. 

Noua competiție pe echipe a ATP-ului a oferit pe lângă tenis și multe momente tensionate. Astăzi a fost rândul lui Daniil Medvedev, 23 de ani, să se dea în spectacol în întâlnirea din „sferturi” câștigată de Rusia cu 3-0 în fața Argentinei. 

Al cincilea jucător al lumii a primit un avertisment pentru purtare nesportivă, după ce s-a certat cu Diego Schwartzman la un schimb de teren, iar arbitrul Mohamed Lahyani a intervenit între cei doi. Medvedev a contestat decizia, lovind de două ori cu racheta scaunul arbitrului, lucru care l-a costat și pierderea unui punct. Rusul a câștigat până la urmă meciul. scor 6-4, 4-6, 6-3.

„Nu aveam nimic în apropiere în care să lovesc. M-am simțit ca naiba tot meciul, venim de la Perth la Sydney, am dormit doar cinci ore”, a încercat să se scuze Daniil. 

Zilele trecute, Zverev s-a enervat și l-a făcut pe tatăl său să plângă, iar Tsitsipas l-a lovit pe părintele său în timpul unei ieșiri nervoase. Rusia a avansat în semifinale, la fel ca Australia, mâine urmând să se dispute Serbia-Canada și Belgia-Spania. 

Vezi și:

VIDEO+FOTO Nicio zi fără scandal la ATP Cup » Cuevas și-a ieșit din minți: „Du-te dracu', prostule! Cheamă poliția, cheamă Baywatch-ul din Australia”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează