SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MADRID

ATP MADRID. Încă o eliminare prematură pentru Djokovici! Sârbul e out de la Madrid și continuă forma dezastruoasă din 2018

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 mai 2018 17:16

Novak Djokovici (12 ATP) nu a confirmat meciul bun făcut în primul tur de la Madrid, când l-a învins pe japonezul Kei Nishikori. Azi, sârbul a fost eliminat în turul secund de britanicul Kyle Edmund, scor 3-6, 6-2, 3-6. 

Edmund, care era condus cu 0-3 în meciurile directe cu Djokovic, a făcut un prim set foarte bun și a câștigat de nu mai puțin de trei ori pe serviciul lui Nole. Edmund și-a cedat serviciul o singură dată și s-a impus în cele din urmă cu 6-3.

Nole, dublu campion la turneul din capitala Spaniei, a devenit mai agresiv în setul secund și a reușit să-l pună în dificultate pe Edmund. A fost 6-2 pentru Djokovic, care părea că va reuși să întoarcă soarta meciului.

Totuși, Edmund s-a dovedit a fi mai puternic în decisiv. Momentul psihologic al meciului s-a petrecut în game-ul 5, la scorul de 2-2. Djokovici a avut 3 mingi de break, însă Edmund le-a salvat într-o manieră entuziasmantă și și și-a adjudecat game-ul. Ulterior, l-a taxat pe sârb pe serviciul acestuia și a închis setul la 3, calificându-se în turul III.

Novak Djokovic are acum 3 înfrângeri în ultimele 4 meciuri, iar perspectivele nu par deloc îmbucurătoare pentru fostul lider mondial cu trei săptămâni înainte de startul Roland Garros.

În turul următor, Kyle Edmund se va duela cu belgianul David Goffin, care l-a învins azi pe Robin Haase, scor 7-5, 6-3. 

Vezi și: ATP MADRID. VIDEO Nadal l-a pulverizat pe Monfils și continuă să fie intangibil pe zgură » Reverențe ale francezului în fața lui Rafa

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
burgman
burgman  •  09 Mai 2018, 20:32
Postat de merace pe 09 Mai 2018, 20:22

Viata de familie perturba carierele campionilor de tenis. Exemple clare sunt azi Serena, Azarenka si Nole. Dar e de inteles. Apar noi responsabilitati, noi griji, noi prioritati.

Ai uitat de amanta! El a fost combinat cu o actrita indianca + guru ala al lui care sexpare ca ii face mai mult rau. Problema nu este de Roland Garros, daca ajunge sa se intalneasca ii da Nadal cu terenul in cap, ci daca mai poate sa revina la ce juca altadata. Federer a putut, Nadal la fel, pe asta nu prea il vad, nu are mentalitatea necesara. Oricum, foarte ciudate atat ascensiunea, cat si coborarea, ambele la fel de bruste.

merace
merace  •  09 Mai 2018, 20:22

Viata de familie perturba carierele campionilor de tenis. Exemple clare sunt azi Serena, Azarenka si Nole. Dar e de inteles. Apar noi responsabilitati, noi griji, noi prioritati.

1678029119091529
Antoaneta-iozefina Ciobanu  •  09 Mai 2018, 18:25

Se vede lipsa de "meldo".

Vezi toate comentariile (3)
Comentează