TENIS  ·  ATP MADRID

ATP MADRID. VIDEO Nadal l-a pulverizat pe Monfils și continuă să fie intangibil pe zgură » Reverențe ale francezului în fața lui Rafa

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Miercuri, 09 Mai 2018, 18:58

Rafael Nadal, liderul din clasamentul ATP, a debutat în turneul de la Madrid cu o victorie convingătoare, 6-3, 6-1 în fața francezului Gael Monfils (41 ATP). 

Cu excepția primelor 3 game-uri, care au fost extrem de disputate și în care Monfils a opus o rezistență serioasă, Nadal a dominat cu autoritate meciul, confirmând forma bună arătată pe zgură și în acest an.

Elocventă pentru această partidă a fost reacția lui Monfils în urma unui superpunct câștigat de Nadal. Francezul l-a aplaudat la scenă deschisă pe "Regele Zgurii", în fața căruia a făcut plecăciuni, spre deliciul publicului din Madrid. 

Nadal, care în această primăvară a cucerit titlurile de la Monte Carlo și Barcelona, luptă pentru al șaselea titlu la Madrid, unde e campion en-titre. Nadal are acum 20 de victorii consecutive pe zgură și 48 de seturi consecutive adjudecate pe suprafața roșie. 

În turul următor, Nadal îl va înfrunta pe argentinianul Diego Schwartzman, care l-a învins în trei seturi pe ibericul Feliciano Lopez, 7-5, 2-6, 6-2. 

Vezi și: ATP MADRID. Încă o eliminare prematură pentru Djokovici! Sârbul e out de la Madrid și continuă forma dezastruoasă din 2018Cosmin Prelipceanu a suferit un accident. Nu va mai fi văzut curând la televizor

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1