SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

„Atunci Simona Halep tace din gură” » Darren Cahill a dezvăluit ce semn secret îi face jucătoarei noastre din tribune

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 februarie 2020 11:36

Darren Cahill a dezvăluit ce semn îi face din tribune româncei Simona Halep. „Atunci înțelege să tacă din gură”, spune Darren Cahill. 

WTA a „legalizat” sfaturile antrenorilor din tribune pentru turneele din luna februarie, deci Simona Halep și Darren Cahill vor putea comunica verbal în timpul jocurilor. Măsura vine după scandalul de la US Open 2018, când Serena Williams a făcut un adevărat spectacol împotriva arbitrului Carlos Ramos pentru care a fost sancționată că a trișat vorbind cu antrenorul Mouratoglou. 

Darren Cahill își pune ochelarii de soare, Simona Halep tace

„Singurul semnal pe care îl am cu Simona este atunci cand gesticulează prea mult către mine, îmi pun ochelarii și intelege că trebuie să tacă din gură”, a explicat Darren Cahill, citat de ziare.com

„Este un subiect delicat pentru ca este un sport individual. Antrenorul trebuie să stea degeaba și nu poate face nimic. Mi se pare grozav că WTA face acest lucru (nr. permite coachingul)", a comentat Cahill.

+12 FOTO

Citește și:

Simona Halep, principală favorită la Dubai » Mouratoglou salută revoluția anunțată în regulamentul competiției: „E un pas imporant”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
267890
267890  •  07 Februarie 2020, 16:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1017226401642400
Giorgio Rizzo  •  07 Februarie 2020, 15:23

v1ctorp, serious? Asa se zice? Si eu care credeam ca “se scrie”.......

v1ctorp
v1ctorp  •  07 Februarie 2020, 13:20

Se zice coaching, nu couching, ca n-are legatura cu canapeaua (couch), ci cu antrenorul (coach)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează