SPORTURI  »  TENIS  »  GRAND SLAM

Au dat verdictul » Ce spun specialiștii despre șansele Simonei Halep de a cîștiga un Grand Slam în 2016 » Tu ce crezi?

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2016 15:22

Simona Halep, locul 2 în lume, speră se se impună cît mai curînd într-un turneu de Grand Slam, dar specialiștii consideră că nu are suficientă forță.

Într-un articol al celor de la tennis.com, patru specialiști au vorbit despre șansele Simonei Halep de a cîștiga un Grand Slam în 2016 și sînt de părere că românca nu are forța pentru de a cuceri un titlu major anul acesta.

 "Dăcă mă păcălești o dată, să îți fie rușine. Dacă mă păcălești de două ori, să îmi fie mie rușine. Așa este cu Simona Halep.

Este datoria ei să arată că poate cîștiga un titlu major. Pînă atunci este prostesc să spui că poate face asta. În 2015, la turneele de Grand Slam, a fost dezamăgitoare" Pete Bodo, redactor-șef tennis.com

 

 "Prestația lui Halep la turneele de Grand Slam a mers din rău în mai rău, în 2015. Chiar și eliminarea din semifinalele turneului de la US Open, cu Flavia Pennetta, trebuie să fie considerată o dezamăgire.

Numirea lui Darren Cahill ca antrenor este interesantă, dar cred că românca, care are un deficit de forță, are șanse mai mari să rămînă pe locul 2 decît să cîștige un turneu major"Ed McGrogan, senior editor tennis.com

 

"Halep a terminat anul trecut mai sus de locul trei, loc pe care a terminat în 2014, dar sezonul ei este considerat dezamăgitor.

A ajuns în semifinale la US Open, în sferturi la Australian Open și a părăsit repede turneele de la Roland Garros și Wimbledon. Jucătoarea de 24 de ani cochetează cu măreția și ar putea să o atingă. Dar nu anul acesta" Nina Pantic, editor asociat tennis.com

 

"La începutul anului 2015, mulți experți ar fi spus un «da» categoric. Dar este Halep cea mai nouă versiune a Jelenei Jankovici sau a Carolinei Wozniacki, jucătoare care au ajuns numărul 1 WTA, dar care nu aveau titlu de Grand Slam? La finalul anului 2016, la aceasta întrebare s-ar putea răspunde cu un «da» și mai categoric" Steve Tignor, redactor-șef adjunct tennis.com

Poate Simona Halep să cîştige un turneu de Grand Slam în 2016?

DA
NU

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
corsair83
corsair83  •  11 Ianuarie 2016, 12:02

Simona stie tenis cu siguranta dar nu stiu ce fel de probleme are, cand zici ca e in forma maxima si face ravagii pana in optimi , sferturi, garantat se gaseste una care nu e in top 20 si da cu Halep de pamant. Nu mai zic ca acea jucatoare care ar elimina-o pe Halep daca ar mai juca de 3 ori cu romanca la turnee mai mici ar lua bataie de fiecare data. Daca ar fi o comparatie intre Simona si o echipa de fotbal cred ca cea mai potrivita ar fi Liverpool...are valoare, tot incearca de ani buni sa ia si ei un titlu , au fost foarte aproape acum 2 sezoane - dupa 35 de etape erau campioni in proportie de 95%, in cele 3 etape ramase au facut gafe cu echipe mici si pa titlu.

cris4co
cris4co  •  09 Ianuarie 2016, 22:59

Bine inteles ca poate .

1291475630867540
Dascalu Ovidiu Pict  •  09 Ianuarie 2016, 20:17

dinamo 100 a spus "Rolul nostru este doar acela de a o incuraja:" De acord 100%. Asa ca spun - Hai Simona, joaca mai frumos ! (nu ne mai plictisi)

Vezi toate comentariile (16)
Comentează