SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

Au mai rămas 8 zile pînă la startul BRD Năstase-Ţiriac Trophy » Simon, preferatul fanilor

Gilles Simon ştie cît de greu e trofeul de la Bucureşti, l-a ridicat de două ori
Gilles Simon ştie cît de greu e trofeul de la Bucureşti, l-a ridicat de două ori

Articol de - Publicat vineri, 13 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 12 aprilie 2012 19:53

Francezul, de două cîştigător la Bucureşti, conduce într-un top al celor mai atrăgători jucători care vor veni începînd cu 21 aprilie pe zgura de la Arenele BNR.

Ocupă locul 13 mondial, are 9 trofee cîştigate, ştie să cînte la pian şi e primul în preferinţele fanilor români într-un top al sex-appeal-ului. Numele lui este Gilles Simon. S-a impus de două ori pe zgura de la Bucureşti, în 2007 şi în 2008, şi este singurul jucător care a reuşit să facă acest lucru la BRD Năstase-Ţiriac Trophy.

Anul acesta se întoarce în capitala României după o pauză de patru ani şi speră să ia acasă trofeul "Ţiriac-Năstase". Bogdan Enoiu, organizatorul turneului, a spus că dacă francezul se va impune din nou, chiar dacă nu este consecutiv, el va putea să ia trofeul de cristal acasă. În mod obişnuit, învingătorii pleacă în bagaje cu un trofeu mai mic.

Pe pagina de Facebook a turneului a fost iniţiat un sondaj în care erau întrebaţi fanii care este cel mai atrăgător jucător care va juca la BRD Năstase-Ţiriac Trophy. Au votat deopotrivă şi băieţi, şi fete, iar rezultatul este că Gilles este de departe cel mai apreciat tenisman. Pe lîngă faptul că este cel mai bine clasat jucător care vine pe zgura de la Arenele BNR, francezul de 27 de ani este şi cel mai atrăgător.

Pe locul al doilea, la mare distanţă de Simon, se află românul Horia Tecău. Cunoscut în circuit sub porecla "Gorgeous", cel puţin aşa au dezvăluit Colin Fleming şi Ross Hutchins. Ultima treaptă a podiumului este ocupată de austriacul de 30 de ani Jurgen Melzer, şi el cîştigător la Bucureşti în 2006. În Top 5 au mai intrat Fabio Fogninin şi Marcos Baghdatis.

Printre propunerile organizatorilor se mai află Andreas Seppi, Victor Troicki, Filippo Volandri, Jeremy Chardy şi Lukasz Kubot, care au adunat puţine voturi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează