SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIA

GALERIE FOTO Imagini de senzație din Australia » Andreea Bălan și Victor Cornea s-au împrietenit cu cel mai cunoscut cuplu din tenis

Articol de - Publicat sambata, 13 ianuarie 2024 12:12

Andreea Bălan (39 de ani) și iubitul ei tenismen, Victor Cornea (30 de ani) s-au împrietenit în Australia cu cel mai cunoscut cuplu din tenis, format din Stefanos Tsitsipas (25 de ani, #7 ATP) și Paula Badosa (26 de ani, #74 WTA).

Cu două zile înainte de startul Australian Open, tenismenul român și iubita lui, cântăreața Andreea Bălan, s-au întâlnit cu Stefanos Tsitsipas și Paula Badosa, fotografiindu-se alături de aceștia (imaginea respectivă, în galeria foto de mai jos). 

GALERIE FOTO. Andreea Bălan și Victor Cornea s-au împrietenit cu Stefanos Tsitsipas și Paula Badosa

+45 FOTO

„Selfie cu jucători de elită”, a descris Andreea Bălan fotografia postată pe contul său de Instagram, în care alături de ea și de iubitul ei tenismen apar Stefanos Tsitsipas și Paula Badosa.

Andreea Bălan și Victor Cornea s-au distrat înainte de Australian Open: „Am văzut pentru prima oară urșuleți Koala și am hrănit canguri și wallabies și m-am bucurat ca un copil (tot timpul mă bucur ca un copil). Sunt așa drăgălași și liniștiți. 

Călătorind, învățăm foarte multe despre noi, cum să ne bucurăm de viață, de natură, de prezent, de oamenii pe care îi iubim și mai ales, călătoriile ne arată cât de mici suntem în acest univers. Pentru clipele petrecute aici trebuie să fim foarte recunoscători”, a povestit vedeta.

Victor Cornea, despre relația cu Andreea Bălan: „Conexiunea noastră este una divină”

„Conexiunea noastră este una divină. Pe plan personal îmi doresc să menținem acest echilibru emoțional și să ne bucurăm împreună de familie.

Pe plan profesional, am ca obiectiv pe termen scurt să termin anul printre primii 50 de jucători ai lumii, și astfel să îmi asigur prezența la Grand Slam-ul din Australia.

Cât despre planul meu pe termen lung, îmi doresc să îmi îndeplinesc visul copilăriei, și anume, să câștig un turneu de Grand Șlam și să ajung numărul unu mondial”, a declarat Victor Cornea.

Vezi și alte știri:

Încă o plecare oficială de la Dinamo: „Mulțumesc! M-am simțit «câine» în ultimul an și jumătate”. Înlocuitorul lui ar putea semna sâmbătă
Dinamo
Încă o plecare oficială de la Dinamo: „Mulțumesc! M-am simțit «câine» în ultimul an și jumătate”. Înlocuitorul lui ar putea semna sâmbătă
Concluziile lui Cristiano Bergodi, după ce Rapid a pierdut ultimul amical din Antalya: „Noii jucători s-au integrat bine. Trebuie să reglăm niște lucruri”
RAPID
Concluziile lui Cristiano Bergodi, după ce Rapid a pierdut ultimul amical din Antalya: „Noii jucători s-au integrat bine. Trebuie să reglăm niște lucruri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Freyya
Freyya  •  13 Ianuarie 2024, 15:16

si unde e stirea?

Van_Basten
Van_Basten  •  13 Ianuarie 2024, 13:35
Postat de alexalex pe 13 Ianuarie 2024, 12:33

Oare și cu Jador tot divina era conexiunea,rumega astea niste citate niste bla bla și ele au kilometraj de BMW seria 3 din 98,toate încearcă să pară niste profunde niste gânditoare și apoi o vezi cu maneliști sau interlopi

Asa e, alex. Ca si fosta ei colega de trupa, niste milfete pline de profunzime si de profunzimi. Disperate dupa iubire si atentie. Obositoare situatie sa o ai tot timpul pe cap pe Balanca cand ai avea nevoie de un cap limpede pentru tenis.

Stefy1971
Stefy1971  •  13 Ianuarie 2024, 12:51

Cât de mult vă mai pasă de sport?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează