SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIA - BELARUS 3-2

AUSTRALIA - BELARUS 3-2 // VIDEO Australia e prima finalistă din Fed Cup! Ashleigh Barty și Samantha Stosur au adus victoria în meciul decisiv de dublu

Ashleigh Barty și Samantha Stosur au adus punctul decisiv Australiei // FOTO:  Guliver/Getty Images
Ashleigh Barty și Samantha Stosur au adus punctul decisiv Australiei // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 aprilie 2019 11:38

Australia e prima finalistă din Fed Cup, impunându-se în fața Belarusului în meciul decisiv de dublu de azi.

Ashleigh Barty (61 WTA) și Samantha Stosur (77 WTA) au adus punctul final, după victoria în trei seturi reușită contra bieloruselor Victoria Azarenka  (61 WTA) / Aryna Sabalenka (10 WTA), scor 7-5, 3-6, 6-2.

  • Australia va întâlni în finală învingătoarea partidei Franța - România, aflate la egalitate după prima zi, 1-1.
  • Australia va disputa finala acasă, indiferent de viitoarea oponentă, pe 10 noiembrie 2019.

 

A fost o nouă zi plină de tenis sub cerul însorit de la Brisbane, acolo unde scorul era egal după prima zi, 1-1. Azi, Ashleigh Barty, recenta campioană de la Miami, a învins-o fără probleme, scor 6-2, 6-2, pe Aryna Sabalenka, ducând astfel Australia în avantaj.

Puse cu spatele la zid, bielorusele au contracarat, iar Victoria Azarenka a restabilit egalitatea după ce a fost în control total în meciul cu experimentata Samantha Stosur, pe care a învins-o  într-o manieră tranșantă, scor 6-1, 6-1. 

Barty și Stosur au adus punctul decisiv

Decisivul s-a jucat pe muchie de cuțit. Barty/Stosur și Azarenka/Sabalenka și-au împărțit primele două seturi, însă australiencele, împinse de la spate de un public fenomenal, au câștigat setul decisiv cu 6-2, asigurându-și astfel calificarea în finală.

Vezi și: Mihai Buzărnescu, tatăl Mihaelei, povestește cum a trăit meciul cu Garcia: „Eu într-un apartament, soția în altul” » Detalii de ultim moment despre ce s-ar putea întâmpla azi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gannicus2014
gannicus2014  •  21 Aprilie 2019, 12:49

in forma in care e acum, Barty ar castiga ambele meciuri de simplu din finala...dar pana in 9-10 noiembrie, mai vedem

Vezi toate comentariile (1)
Comentează