SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Australian Open 2012: premii record, iar Martina Hingis va face pereche cu Roger Federer la dublu mixt

Martina Hingis ar putea face pereche cu Roger Federer la Australian Open
Martina Hingis ar putea face pereche cu Roger Federer la Australian Open

Articol de GSP - Publicat marti, 04 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 04 octombrie 2011 11:49

Organizatorii primului turneu de Grand Slam al anului viitor, Australian Open 2012, au anunţat că vor acorda premii record pentru circuitul ATP, turneul urmînd să aibă un fond de cîştiguri de 25 de milioane de dolari.

Marii cîştigatori din turneele de simplu de la feminin şi masculin vor fi recompensaţi cu cîte 2,2 milioane de dolari. În urma acestor modificări, Australian Open a devenit turneul de Grand Slam cu cele mai mari premii.

În plus, australienii au mai precizat că arena "Margaret Court" (a treia ca importanţă) va beneficia de sistemul "hawk eye". O altă mare surpriză ar putea fi revenirea Martinei Hingis (fost număr unu mondial în clasamentul WTA) în proba de dublu mixt, acolo unde ar putea face pereche cu Roger Federer.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
nutifanroger
nutifanroger  •  07 Octombrie 2011, 09:32
Postat de neko00 pe 06 Octombrie 2011, 14:51

Martina Hingis este cea care a revolutionat tenisul feminin! Merita tot respectul, pacat insa ca a fost fortata sa se retraga.

nu a fortat-o nimeni, s-a dopat, chiar drogat as putea spune si normal ca a trebuit sa se retraga, dupa ce revenise! iar referitor la dublu mixt: ea trebuie sa se dea cu binisorul pe langa roger, interesul e al ei, el a demonstrat deja ca este cel mai bun! elvetia nu are ea multi sportivi de renume dar si cand se naste unul ori e cel mai bun ori .....

neko00
neko00  •  06 Octombrie 2011, 14:49
Postat de dexter71 pe 05 Octombrie 2011, 12:27

Daca poza de mai sus e actuala, atunci nu cred cadoamna Federer va fi prea incantata :)). Martina Hingis - o mare mare campioana. Mi-ar face mare placere revenirea sa macar la dublu mixt.

Poza este din 2006.

neko00
neko00  •  06 Octombrie 2011, 14:51

Martina Hingis este cea care a revolutionat tenisul feminin! Merita tot respectul, pacat insa ca a fost fortata sa se retraga.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează