SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN 2020 // Imaginile turneului: Ashleigh Barty a venit la conferința de presă cu nepoata sa

Articol de GSP - Publicat joi, 30 ianuarie 2020 10:47

Ashleigh Barty (23 de ani, 1 WTA) a oferit imaginile turneului de la Australian Open 2020. După înfrângerea din semifinale cu americanca Sofia Kenin (15 WTA, 21 de ani), scor 6-7, 5-7, liderul mondial a venit la conferința de presă însoțită de micuța sa nepoată.

  • În finală, Sofia Kenin va juca împotriva Garbinei Muguruza, cea care a trecut de Simona Halep în penultimul act de la Melbourne

Mi-a adus un zâmbet pe față imediat după ce am ieșit de pe teren. A trebuit să îi dau o îmbrățișare și a fost totul în regulă. E dezamăgitor că am pierdut, dar a fost o vară fantastic de bună.

Dacă mi-ați fi zis la începutul lunii că o să câștig la Adelaide și voi ajunge în semifinale la Australian Open, aș fi acceptat fără ezitare. Sofia merită tot respectul pentru performanța sa, această finală vine să confirme că e una dintre cele mai bune din lume. A jucat mai bine decât mine în punctele mari și a meritat victoria”, a declarat Ashleigh Barty.

vezi și:

Simona Halep - Garbine Muguruza 6-7, 5-7 // Explicațiile lui Artemon Apostu-Efremov, antrenorul Simonei: „A fost foarte cald” + „Aici s-a făcut diferența”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close